İnceleme KTC H27T27

Merhaba PS4 oynamak için almayı düşünüyorum sizce PS4 de oyun oynamak için alınır mı?

Merhaba PS4 oynamak için almayı düşünüyorum sizce PS4 de oyun oynamak için alınır mı?
PS4 için tavsiye etmezdim sanırım. Günümüzde 2k akıcı oyun oynatabilecek bir konsol değil PS4.

bende aynı monitörden aldım 1 piksel ölü çıktı ekran ortadan bombeli sağ sol geride gibi duruyor sende de öyle mi? şansıma defolu geldi galiba
Kavisli monitöre alıştığımdan olmuş düz ekranlar tersine kavisli bombeli geliyor onun dışında güzel monitör 1 ölü piksel var ama pek umursamıyorum sonuçta hepsinde çıkabiliyor.

Kavisli monitöre alıştığımdan olmuş düz ekranlar tersine kavisli bombeli geliyor onun dışında güzel monitör 1 ölü piksel var ama pek umursamıyorum sonuçta hepsinde çıkabiliyor.
1 ölü piksel üzücü olmuş. Biraz şans işi ama 3. parti programlar ile birazcık düzeltilebiliyor sanırsam. Çok takmıyorsanız uğraşmaya değmez.

renklerin canlılığı filan nasıl hocam , bende almayı düşünüyorumda

Hocam merhaba. Bu monitörü almayı düşünüyorum hala tavsiye eder misin? Msi G274F 180 Hz full hd aldım pixeller çok belirgindi. Sattım kötüydü bir hafta kullanamadım bile. Bu monitör dikkatimi çekti 27 ve 2k. Tavsiye eder misiniz hala?

UFO fotograflamasini dogru yapamamissiniz. Fotograf cekmek zor, bu yuzden video ile cekim yapmaya yonelmek daha mantikli.

Bunun disinda siyah ekran fotografinizda isik sizmasi yok, IPS Glow var. Isik sizmasi kenarlarda olur, IPS Glow ise koselerde; ek olarak IPS Glow monitore farkli acilardan baktiginizda artar veya azalir lakin isik sizmasi farkli acilardan baktiginizda artmaz veya azalmaz, hep ayni miktarda kalir.

Küçük bir bilgi olsun, Çinli bir firma. Nec, Samsung, ViewSonic markalarına panel üreten bir firma. 1995 yılından beri piyasadalar. KTC de kendi markaları. 2021 yılında kurulmuş.

1080p 180hz olanı almıştım 1 hafta önce ve kendi kendiliğine ölü piksel oluştu. Bu neden olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…