İnceleme KTC H27T27

Bende PS5 için sipariş verdim umarım pişman olmam ve umarım ölü piksel çıkmaz. Türkiye'de sadece bozdan teknoloji isimli bir firma satıyor. Nereden alırsanız alın bu firma var sanırım kendileri ithal ediyor. Umarım ölü piksel durumlarında mağdur etmiyorlardır. Bunun dışında PS5 için kısıtlı bütçeyle doğru bir tercih mi yaptım emin değilim açıkçası.

Ps5 için birkaç saat tlou oynadım oynadığım süreden de keyif aldım ancak HDR açmanı önermem. Hala bu bütçede 2k 27" rakibi olmadığından doğru tercih denilebilir. Ölü piksel bende çıkmadı umarım size de denk gelmez şimdiden hayırlı olsun.

Hocam PS5 Geldi monitör gelmedi. Gelmeden sorayım bu ps5e bluetooth hoparlör ya da kulaklık bağlayamadım. Acaba bu monitörde aux girişi var mı? en azından kablolu bir hoparlör alıp bağlarım diye düşünüyorum.

Arkada 1 adet aux girişi var. Kulaklığınızı kabloyla kontrolcünüze bağlamanızı tavsiye ederim.

Arkada 1 adet AUX girişi var. Kulaklığınızı kabloyla kontrolcünüze bağlamanızı tavsiye ederim.

Onu da yapacağım ama her zaman kulaklık takmamak için monitöre 1+1 ya da 2+1 ses sistemi bağlamayı düşünüyorum AUX ile.

Monitör geldi. AUX'una küçük ama kaliteli bir BT hoparlör bağladım ve sorunsuz PS 5'te ses alıyorum. Monitör ise fiyatına göre anlatamayacağım kadar güzel. Ölü piksel çıkmadı bu benim için önemliydi.

4500 TL ve 2K IPS - HDR - AUX ne ararsanız var. PS5 için biçilmiş kaftan gibi bir şey. İyi ki bir şekilde fark edip aldım şu monitörü.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-03-25 at 23.00.59.jpeg
    180,7 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme:
Hayırlı olsun tekrardan ölü piksel çıkmamasına sevindim. Bi kumar oynadım tuttu memlekete hayrımız dokundu

Hayırlı olsun tekrardan ölü piksel çıkmamasına sevindim. Bir kumar oynadım tuttu memlekete hayrımız dokundu

Hocam birkaç saat oynayınca ölü piksel belirti ekranda bir tane. İlk başta yoktu detaylı inceledim birkaç saatin sonunda çıktı bir tane. Bu da monitörün çok uzun ömürlü olmadığını gösteriyor sanırım. Yine de fiyatına göre rakipsiz olduğu için firmadan değişim isteyeceğim ama bozdan teknolojiye asla ulaşamıyorum.

Firmaya tekrardan ulaşmayı deneyin. 4 aylık kullanımda ölü pikselle karşılaşmadım ancak hiçbir monitörde 1 saat oynamayla ölü piksel çıkacağını da düşünmüyorum. Biraz şanssızlık olmuş.

Birkaç saat sonucunda çıktı fakat belki de ben başta fark etmemiştim. Firmaya yazdım asla değişim olmuyormuş 5'ten fazla ölü piksel olmalıymış onda da inceleme lazımmış. 14 günlük iade hakkım var. Evden al kargo şeklinde 2 Nisanda gelip alacak kargo iadeye göndereceğim. Tekrar alırım iade olunca para. Bozdanteknoloji'den aldım ben şu an ülkemizde satan tek firma ama beni büyük hayal kırıklığına uğrattılar. Şu iş bir sonuçlanınca gerektiği şekilde buraya da ekşi sözlüğe de şikayet Var'a da yazacağım. Arkadaşın kartından aldığım için en azından ürüne N11 üzerinden onay vereyim para size gelsin ürünü de size göndereyim paramı hesabıma atın dedim kabul etmediler. Değişim yapın dedim kabul etmediler. Zaten yüksek ihtimal ellerine geçince inceleyip bunda bir sorun yok 1 ölü piksel iade kapsamında değil deyip geri gönderecekler. Ben bunu da sordum böyle bir şey olmaz değil mi dedim hiçbir şey için kesin konuşmuyorlar. Neyse bakalım göreceğiz şanssızlık işte.

İade sonuçlandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…