KTM 250 Duke vs Forza 250

Talha Hraloğlu

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Marketçilik
Arkadaşlar A2 ehliyet alıyorum ayın sonunda. Aldıktan hemen sonra motor almak istiyorum. Biliyorum 250 Duke ve Forza 250 çok farklı motorlar biri naked biri otomatik ama 2'si arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim 0 almak istiyorum. (Nakit param olmadığı için taksit yaptırmak için 0 istiyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ikisi farklı klasmanda.Birisi naked sportif sürüşe hitap ediyor bir diğeri rahatlık ve nispeten sakin kullanıma.Yalnız Forza 250'de varyatörde bir kronik sıklıntı var diye okumuştum.İki motoru da araştırıp almak en mantıklısı olacaktır.

Bu biraz iphone mu alayım yoksa uzaktan kumandalı araba mı gibi bir karşılaştırma olmuş. Hangisine ihtiyacın olduğunu kendin belirlemen lazım. Ben ikisi arasında forza alırdım. Daha kullanışlı. Artçılı kullanım için çok uygun, eşya taşımak için çok uygun, diğeri de zevkli. Bu kadar.

Arkadaşlar A2 ehliyet alıyorum ayın sonunda. Aldıktan hemen sonra motor almak istiyorum. Biliyorum 250 Duke ve Forza 250 çok farklı motorlar biri naked biri otomatik ama 2'si arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim 0 almak istiyorum. (nakit param olmadığı için taksit yaptırmak için 0 istiyorum).

İlk motorun olduğu için scooter daha mantıklı ve satmak istersen Forza 250'yi çok rahat satarsın parçası ve ustası da kolay bulunur.

İlk motorun olduğu için scooter daha mantıklı ve satmak istersen Forza 250'yi çok rahat satarsın parçası ve ustası da kolay bulunur.

İlk motorum değil hocam yaklaşık 1.5 yıl otomatik125CC motor sürdüm ama artık otomatikten de sıkıldım hızlanma ivmelenme keyfi yok heyecanı yok ama rahatlığıda çok kafamı karıştırıyor şimdi bu aralar MT25e gidiyor kafam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı