KTU kampüsündeki KYK erkek yurdunda yemekhane ve kantine şort ve kısa pantolonla girmek yasaklandı

Yemek yediğim yerde atletli şortlu kıllı tipleri görmek istemem mağaradan çıkmış tipler hoşunuza gidebilir ancak benim gitmiyor. O nedenle bazı konulara sınırlandırma gelmesi mantıklı. İlk bu yasağı gördüğümde benimde hoşuma gitmedi ancak bazı yaşanılan şeyler sonrası mantıklı olduğunu anlıyorsunuz.
 
Çok doğru bir karar olmuş zaten ülkemizin tek sorunu erkek yurdunda şort giyilmesiydi bu problemde çözüldüğüne göre an itibari ile amarika diz çökmüş durumda.
 
Yemek yediğim yerde atletli şortlu kıllı tipleri görmek istemem mağaradan çıkmış tipler hoşunuza gidebilir ancak benim gitmiyor. O nedenle bazı konulara sınırlandırma gelmesi mantıklı. İlk bu yasağı gördüğümde benim de hoşuma gitmedi ancak bazı yaşanılan şeyler sonrası mantıklı olduğunu anlıyorsunuz.

İnsanların bacaklarına bakmayabilirsiniz bu sizin elinizde olan bir şey hem siz böyle kıllı tiplerden rahatsız oluyorsanız dışarı da çıkmıyorsunuzdur veya yüzmeye de gitmiyorsunuzdur muhtemelen sonuçta öyle insanlardan her yerde var
 
Elestirirken bile Orta Doğulu gibi elestiriyoruz, cidden ufkumuz hic genis degil. Kanimiza islemis artik bazi seyler. Arada bir de "şort" kararina hak verenler var...
 

Geri
Yukarı