Merhaba iyi gunler bu hazir sistemi almayi dusunuyorum, sadece kasayi degistireceğim, sizce alınır mı? Ve bir de İtopya magazasina gitsem bu urunu oradan alabiliyor muyumdur acaba?
5 taksit peşin fiyatına geliyor alınır sistemde iyi.
Bunu öğrenmenin kolay bir yolu var buradan ne desek doğru olmaz yanı mağazayı arayıp sorsanız? sonuçta yapabilecek olanlar onlarEvet ama ben 3 ay taksit yapacağım sence magazaya gitsem oradan sistemi gorup hemen gununde alabilir miyim acaba.
Bunu öğrenmenin kolay bir yolu var buradan ne desek doğru olmaz yanı mağazayı arayıp sorsanız? Sonuçta yapabilecek olanlar onlar![]()
Bugün iş günü haftasonu ama yoğunluktan bakmamış olabilirler gün içinde tekrar 2-3 defa arayın açacaklardır, vatan gibi çalışıyolar onlarda muhtemelen toplarlar gidince, isteğiniz hazır sistem parçalarının stokların da olması lazım ama çağrı merkezini aramayı deneyin bir de.Aradim ama herhalde hafta sonu oldugu icin bakmiyorlar bende yarin gidicegim elim bosda donmek istemiyorum off
Bugün iş günü hafta sonu ama yoğunluktan bakmamış olabilirler gün içinde tekrar 2-3 defa arayın açacaklardır, vatan gibi çalışıyolar onlarda muhtemelen toplarlar gidince, isteğiniz hazır sistem parçalarının stokların da olması lazım ama çağrı merkezini aramayı deneyin bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.