Merhabalar, başlıktada görüldüğü gibi SL125 almayı düşünüyorum. İkinci elden 80bin tl civarında bir çok ilan var. Motorun dış görünüşü güzel olsada sorunları olan bir motor olduğundan bahsediliyor. İnternette gördüğüm kadarıyla SL200 den farklı olarak injeksiyon olması ve iki tekerde de disk olmasıymış. Ancak SL200 den en büyük farkı performans, performansı çok problem etmezdim ama bir kaç yerde vurgulamışlar, motorun rampa performansı düşükmüş ve benim üniversiteye gitmek için ciddi yükseklikte bir rampayı geçmem gerekiyor. İzlediğim videolarda rampaya hızını alarak girersem sıkıntı olmadan çıkabiliyorum ki üniversitsnin önündeki rampada hızımı almama olanak sağlıyor ama her gün, her gün o rampayı çıkmak motora bir süreden sonra sıkıntıya sokar mı merak ediyorum. Bir de bu bütçede alabileceğim başka motorlar var mı? Varsa hangileri söyler misiniz? (Bahsetmedim ama bu benim ilk motor deneyimim olacak. Bütçe konusunda da bütçeyi çok oynatmamayı düşünüyorum sebebi ise bir işe giremedim henüz ve gireceğim işin maaşı ne kadar olur kestiremiyorum. Starbucks da işe girersem bütçemi arttırabilirim ama dediğim gibi henüz kesin değil.)
Son düzenleyen: Moderatör: