Kubuntu anakart logosunda kalıyor

Efbiay0

Hectopat
KDE kullanan bir dağıtım denemek için Dual boot olarak Kubuntu kurdum. Ama kurulum sonrası GRUB açılıyor ancak Kubuntu'yu seçtiğimde anakart logosunda kalıyor. Yanlış bir kurulum yapmış olabilir miyim? Dual boot için ayırdığım alanı ext4 olarak seçip bağlama noktasına / yazdım.

Hocam benim açtığım konulara bakarsan Kubuntu'nun ne kadar sıkıntılı bir dağıtım olduğunu görürsün. Sürekli sorun çıkartıyor sana tavsiyem hiç Kubuntu'ya bulaşma manyak olursun, günde 2 kere sistem çöküyordu 2 kere kurulum yapıyordum bir daha bulaşmam bu dağıtıma.

KDE kullanan bir dağıtım denemek için Dual boot olarak Kubuntu kurdum. Ama kurulum sonrası GRUB açılıyor ancak Kubuntu'yu seçtiğimde anakart logosunda kalıyor. Yanlış bir kurulum yapmış olabilir miyim? Dual boot için ayırdığım alanı ext4 olarak seçip bağlama noktasına / yazdım.
Hocam çözebildin mi? Şuan Manjaro KDE'de aynı durumu yaşıyorum çekirdek değiştirmeyi vs. deniyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı