Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #1 Herhangi bir script çalıştırdığımda bu uyarıyı alıyorum.
Çözüm Old Major 30 Aralık 2023 Baklava Ordusu dedi: Herhangi bir script çalıştırdığımda bu uyarıyı alıyorum. Genişletmek için tıkla... chmod +x bash-scriptinin-adı.sh. Bu komutu girin. Çalıştırılabilir olacaktır.
Baklava Ordusu dedi: Herhangi bir script çalıştırdığımda bu uyarıyı alıyorum. Genişletmek için tıkla... chmod +x bash-scriptinin-adı.sh. Bu komutu girin. Çalıştırılabilir olacaktır.
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 665 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Kavik River Camp Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #2 Baklava Ordusu dedi: Herhangi bir script çalıştırdığımda bu uyarıyı alıyorum. Genişletmek için tıkla... chmod +x bash-scriptinin-adı.sh. Bu komutu girin. Çalıştırılabilir olacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Baklava Ordusu dedi: Herhangi bir script çalıştırdığımda bu uyarıyı alıyorum. Genişletmek için tıkla... chmod +x bash-scriptinin-adı.sh. Bu komutu girin. Çalıştırılabilir olacaktır.
KS KS Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #3 Old Major dedi: chmod +x bash-scriptinin-adı.sh. Bu komutu girin. Çalıştırılabilir olaaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun çalıştı. Bu niye önceden aklıma gelmedi ki? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Old Major dedi: chmod +x bash-scriptinin-adı.sh. Bu komutu girin. Çalıştırılabilir olaaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun çalıştı. Bu niye önceden aklıma gelmedi ki?