Kubuntu Wifi Kırma

Airmon-ng'yi indirin. Adaptörün modunun değiştirsin. Çalışıyor.

ÇAt pat anlıyorum denilebilir aslında. Adaptörü monitör moduna almıştım arkadan da nasıl yapılacağını okuyordum o esnada dolayısıyla monitör moduna aldığımda bağlantım koptu orada kaldım, devamını da okudum sonra ama denemeye devam etmeden önce konuyu açmak istedim.

aircrack-ng var zaten ama internette şuana kadar yaptığım araştırmalar reaver daha başarılı ve daha basit diyor, sizin düşünceleriniz nelerdir.
Bu konunun asıl etkeni WPS aslında. Modemde WPS aktifse her ikisinde de en kısa sürede kırarsınız brute force yapmaya gerek bile kalmadan. Ancak WPS aktif değil ve brute force yapmak durumunda kalmışsanız aircrack-ng gayet stabil çalışıyor. Alternatiflerini denemedim o konuda bir şey diyemiyorum.

Bu konunun asıl etkeni WPS aslında. Modemde WPS aktifse her ikisinde de en kısa sürede kırarsınız brute force yapmaya gerek bile kalmadan. Ancak WPS aktif değil ve brute force yapmak durumunda kalmışsanız aircrack-ng gayet stabil çalışıyor. Alternatiflerini denemedim o konuda bir şey diyemiyorum.

Anladım o zaman diyorsunuz ki aircrack ng ile devam edin, çalışacağım bu konu üzerine.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı