Hocam ilk sekmedeki 'System ınformation' kısmında yazması lazım. Ek olarak Boot kısmında da gözükebilir.
Hocam ilk sekmedeki 'System ınformation' kısmında yazması lazım. Ek olarak Boot kısmında da gözükebilir.
Benim BIOS yazılımım da orada gözüküyordu. BIOS'u biraz kurcalayın hocam. O ek kısımlara bakın. Tekrar söylemekte fayda var. Sisteminiz muhtemelen Legacy.İlk sekmedeki bölümde sadece donanımları söylüyor. Boot kısmında da hiçbir bilgi yok.
Benim BIOS yazılımım da orada gözüküyordu. BIOS'u biraz kurcalayın hocam. O ek kısımlara bakın. Tekrar söylemekte fayda var. Sisteminiz muhtemelen legacy.
Hocam sisteminiz Legacy. Anakartınıza baktım hocam. UEFI olma ihtimali yok denecek kadar az. Siz videodaki gibi yazın hocam.Ne gibi problemler çıkabilir? Bu arada dedemler 3 kat üstümüzde Windows 7 kullanıyor ondan ISO yazdirabilirim.
Hocam sisteminiz legacy. Anakartınıza baktım hocam. UEFI olma ihtimali yok denecek kadar az. Siz videodaki gibi yazın hocam.
Hedef sistemi MBR/DOS yapın hocam yazdırırken.Şu an dedemlere geldim kendisine Windows 10 yükledigimi unutmuşum. USB'ye Windows 10 yükleyeceğim Rufus ile sonrasında eve geleceğim onunla format atacağım sıkıntı çıkar mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.