Küba Blueberry alınır mı?

Peki 80CC'ye yükselttirmek mantıklı mı?

Evet. 50CC ve 80CC sürmenizi tavsiye ederim aradaki farkı çok net bir şekilde anlıyorsunuz. Ben haftanın 5 günü Üsküdar - Avcılar arası gidip geldiğimden motorumu satıp 125 veya 250 CC bir motor almayı planlıyorum. Lakin elime para geçerse motorumu satmam öyle deyim yani o derece seviyorum ufaklığı :D Taşıt özgürlüğü güzel bir şey bu arada. Kimseden arabasını rica etmiyorum ve ya buluşmalarda falan kimseye yük olmuyorsun :D Benim ufaklık.

Dosya Ekleri

• IMG_20211014_212041_851.jpg
    IMG_20211014_212041_851.jpg
    123,2 KB · Görüntüleme: 194
Evet. 50CC ve 80CC sürmenizi tavsiye ederim aradaki farkı çok net bir şekilde anlıyorsunuz. Ben haftanın 5 günü Üsküdar - Avcılar arası gidip geldiğimden motorumu satıp 125 veya 250 CC bir motor almayı planlıyorum. Lakin elime para geçerse motorumu satmam öyle deyim yani o derece seviyorum ufaklığı :D Taşıt özgürlüğü güzel bir şey bu arada. Kimseden arabasını rica etmiyorum ve ya buluşmalarda falan kimseye yük olmuyorsun :D Benim ufaklık.
Sizin ki pro modeli mi yoksa 2020 model mi hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı