habbocosds2
Centipat
Hangisini önerirsiniz? Daha önce hiç motor kullanmadım. 110CC yaptıracağım hangisini alırsam. Hangisi beni üzmez? Ege 50 0 alacağım xboxx 2. el ama temiz.
Hangisini önerirsiniz? Daha önce hiç motor kullanmadım. 110CC yaptıracağım hangisini alırsam. Hangisi beni üzmez? Ege 50 0 alacağım xboxx 2. el ama temiz.
dişli değişmeye gerek yok. xbossu bilmiyorum ama ege 50de ruhsata işlendiğini hiç duymadım niye gereksin ki? sizinkiyle aynı mantık fabrikasyon yanında kiti veriyorlarBende 2019 model yuki gusto var. Ruhsatta 49CC fakat fabrika çıkışı direkt motor blogu 100CC olarak geliyor. B ehliyet sürebiliyor, sigortadan muaf. Temiz bir şey bulabilirsen bak 5 yıl oldu daha sıkıntısını görmedim. Dedigin motorları alıp 110CC yaptırırsan dişli filan değişecen ruhsata işletecen filan uğraştırır.
Dişli değişmeye gerek yok. Xbossu bilmiyorum ama ege 50'de ruhsata işlendiğini hiç duymadım niye gereksin ki? Sizinkiyle aynı mantık fabrikasyon yanında kiti veriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.