Küçük ATX kasa önerisi

Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
35
Normalde MINI-ITX toplayacaktım ama hem fiyat artışı hem de rahat upgrade edebileceğim bir kasa değildi mesela her ekran kartı her anakart her PSU sığmıyordu.
O yüzden böyle bir tercihe geçtim. Hem yanımda taşıyabileceğim hem de ATX destekli bildiğiniz kasa var mı? (Yurt dışı da olur. Hatta yurt dışı daha iyi olur.)


Aklımda bu kasa vardı ama fiyatı çoook tuzlu olunca buraya danışmak istedim. Bu boyutlarda veya bu boyutlardan küçük ATX kasa var mı bildiğiniz? (PC'nin tamamını yurt dışından topladım. İsteyen olursa parçaları atabilirim.)
 
Kardeşim, onarım mini ITX kasa almaman çünkü hafa sirkülasyonları çok kötü oluyor. Ve bu da mavi ekran gibi hatalara neden olabilir. Yerin yoksa alabilirsin ama ek olarak en az 3 tane fan eklemen gerekir. Yine de seçtiğin kasa iyi, ama ek olarak en az 3 tane fan ve sıvı soğutma almanı oneririm.
Kasa olarak da 3 fan eklemek ve malzeme kalitesine takılmıyorsan "Rush RCA121" Model kasasını alabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim onarım mini itc kasa almaman çünkü hafa surkuluzasyonlari çok kötü oluyor ve bu da mavi ekran gibi hatalarda neden olabilir yerin yoksa alabilirsin ama ek olarak en az 3tane fan eklemen gerekir yine de seçtiğin kasa iyi ama ek olarak en az 3 tane fan ve sıvı soğutma almanı oneririm.
Zaten bu MINI-ITX değil ATX bir kasa. Ben bu boyutlarda daha ucuz ATX kasa arıyorum.
 
Zaten bu MINI-ITX değil ATX bir kasa. Ben bu boyutlarda daha ucuz ATX kasa arıyorum.
Aslında Micro ATX kasa da alınabilir. Hem hava akışı iyi olan hem küçük olan bu kasayı buldum.
 
Aslında Micro ATX kasa da alınabilir. Hem hava akışı iyi olan hem küçük olan bu kasayı buldum.
Bu kasa da büyük. Benim söylediğim kasanın boyutları şu:
380mm x 172mm x 358mm
Bu civarlarda ATX bir kasa yok mu?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı