Küçük bir bug buldum

Arkadaşın hesabında o özellik yok. Benim hesabımda da yok hepimiz fakiriz :D. Aramızdaki tek zengin @Silinen üye 🤑🤑.
Abartmayın diyeceğim ama, Steam hesaplarım için tüm masraflarlarım 2000 TL'yi geçmiştir, o yüzden pek birşey demiyorum, Steam'a para yatıracağıma o paraları harcamasaydım şuan güzel bir sistemim vardı :D.

Abartmayın diyeceğim ama, Steam hesaplarım için tüm masraflarlarım 2000 TL'yi geçmiştir, o yüzden pek birşey demiyorum, Steam'a para yatıracağıma o paraları harcamasaydım şuan güzel bir sistemim vardı :D.
N-NE! 2000TL! Şöyle bir ailede doğmak vardı :(. Neyse buna da şükür bilgisayarı olmayıp PUBG mobile oynayanlar var :(.

Steam'da 43-45 Level olmak için en az 500-650 lira aralığında para yatırman gerek, Grand Prix'e 150 Lira yatırıp 20 leveli oradan kastım. Bir hesaba olan bütçe 650 lira iken niye 2000 TL yatırmasam ki, ama en pahalı hesabım, benle arkadaş olduğun hesap.
Baktım ettim.
Hatta sabah konuştuk falan.
Linklerini atabilirim.

49 Levellik: Steam Community :: 76561198952286394

Çalınmış süsü verdiğim hesap: Steam Community :: happy finder

Arkadaşıma güvenerek verdiğim ve sonsuzluğa uğranan nacize CS:GO premium'lu hesap, (Hesap kitlendi.) :Steam Community :: Redexor

Arkadaşıma CS:GO'da boost etmesi için veripte hile ile boost ettiği için sonsuzluğa uğranan ilk hesabım: Steam Community :: linuxplayer_ubuntu32

Kuzenimin eski hesabı, benim yeni (artık değil) hesabım: Steam Community :: Cici_Kuş_45

Son hesabım kayıp, kullanıcı adını hatırlamıyorum hepsi böyle, VAC banlı hesabım kapatılıyor. Yani 5 hesabım var artık :(.

İsterseniz hepsinden arkadaşlık atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı