882860421Eyvallah.
Steam varsa arkadaşlık atın.
Steam arkadaş kodum istek atarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
882860421Eyvallah.
Steam varsa arkadaşlık atın.
Arkadaşın hesabında o özellik yok. Benim hesabımda da yok hepimiz fakiriz882860421
Steam arkadaş kodum istek atarsanız sevinirim.![]()
![]()
Abartmayın diyeceğim ama, Steam hesaplarım için tüm masraflarlarım 2000 TL'yi geçmiştir, o yüzden pek birşey demiyorum, Steam'a para yatıracağıma o paraları harcamasaydım şuan güzel bir sistemim vardıArkadaşın hesabında o özellik yok. Benim hesabımda da yok hepimiz fakiriz. Aramızdaki tek zengin @Silinen üye
.
N-NE! 2000TL! Şöyle bir ailede doğmak vardıAbartmayın diyeceğim ama, Steam hesaplarım için tüm masraflarlarım 2000 TL'yi geçmiştir, o yüzden pek birşey demiyorum, Steam'a para yatıracağıma o paraları harcamasaydım şuan güzel bir sistemim vardı.
Doğru, ama keşke az tutarlı harcasaydım, 6 Steam hesabı neyime ki benim.N-NE! 2000TL! Şöyle bir ailede doğmak vardı. Neyse buna da şükür bilgisayarı olmayıp PUBG mobile oynayanlar var
.
Atmış zaten steam hesabına hiç mi bakmıyorsunSen at midone.
Steam'da 43-45 Level olmak için en az 500-650 lira aralığında para yatırman gerek, Grand Prix'e 150 Lira yatırıp 20 leveli oradan kastım. Bir hesaba olan bütçe 650 lira iken niye 2000 TL yatırmasam ki, ama en pahalı hesabım, benle arkadaş olduğun hesap.Sen at midone.
Linklerini atabilirim.Baktım ettim.
Hatta sabah konuştuk falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.