Küçük Bir Isırıktan Kuduz Kapılır mı?

İsmail Ördek

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2021
Mesajlar
629
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün arkadaşım bir sokak köpeğini okşadıktan sonra elini arkadaşıma sürdü ve galiba bir ara bana da dokundu elimi sürdüğü arkadaşıma ise ben temas ettim. Daha sonra bir Cafe'de oturduk yan masanın bir süs köpeği vardı geldi yanımıza biz onu okşuyorduk ama hayvan süs çok hareketliydi elimizi yalıyordu. Arkadaşımın üstüne tırmandı falan daha sonra dışarıda elime baktım. Sanki kredi kartının köşesiyle basılmış gibiydi ve iki tane vardı o şekilden yan yana şu an o iş neredeyse gözükmüyor. Fotoğraftaki gibi uzun lafın kısası bu iki olay göz önünde bulunduğunda sizce kuduz olmuş olabilir miyim? Ek olarak ısırılmış olabilecek elimin bileği ile avucun ters kısmı bilek hareket ederken bazen hafif ağrıyor.

Bugün arkadaşım bir sokak köpeğini okşadıktan sonra elini arkadaşıma sürdü ve galiba bir ara bana da dokundu elimi sürdüğü arkadaşıma ise ben temas ettim daha sonra bir Cafe'de oturduk yan masanın bir süs köpeği vardı geldi yanımıza biz onu okşuyorduk ama hayvan süs çok hareketliydi elimizi yalıyordu arkadaşımın üstüne tırmandı falan daha sonra dışarıda elime baktım sanki kredi kartının köşesiyle basılmış gibiydi ve iki tane vardı o şekilden yan yana şu an o iş neredeyse gözükmüyor fotoğraftaki gibi uzun lafın kısası bu iki olay göz önünde bulunduğunda sizce kuduz olmuş olabilir miyim?

Evde gözlüğümü bile şu an temaslıdır diye takmıyorum ve musluk olarak sadece duş almadan önce dokunmadığım musluğu kullanıyorum eğer bir durum varsa böyle giderse aşı ile birlikte psikolojik destek alacağım.
 
Son düzenleme:
Konuyu açacağına acil servise gitsen kendine daha çok yararın olur dostum. Burdaki insanlar bir şey olmaz, gitme derse gitmezsin. Yarın beter halde kalkarsın sonra. Böyle yazdığıma bakma, sosyalde öneri açtık, yoğunluk olarak sağlık kategorisi kaldırılsın dedik, nafile. Ne uğruna açık tutuyorsa yöneticiler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı