Küçük çocuk gibi davranıyorum

Ne yapsam elimi yüzüme bulaştırıyorum. Biri benim dedikodumu yaptığında, (Sürekli rezil olduğum için dedikodum her gün yapılıyor.) kendimi ezik gibi hissediyorum.
Bir şey olmaz. Hiç arkadaşın yoksa bile çık sadece bahçede otur tek başına. Dedikoduya aldırış etme ve sınıfla çok konuşma boşver. Ayrıca çocuksu hareketleri bırakabilirsin tekte. Veya git bak okulda illa ki bad boy tipler vardır ama böyle kavgacı falan tiktokçulardan bahsetmiyorum git onlarla takıl arada illa ki kaynayarak sesin davranışın biraz büyür ama kavga falan etme boşver o işleri.

Küçük çocuk gibi davranmaman için kim nasıl tavsiye versin? Nasıl bir tavsiye çıkabilir ki buradan? Sürekli kendini rezil etmek istemiyorsan ve bunu kendi isteğin doğrultusunda durduramıyorsan ilk etapta arkadaşlarınla kurduğun iletişimi biraz azaltmak bir yol olabilir. Tabii bu kesin bir çözüm de değil, sadece kendine "çeki düzen" verecek zaman tanımak için bir yol.

Güncelleme: Rezil olma durumların düşündüğümden daha farklıymış, arkadaş ortamında konuşurken vs. rezil olduğunu düşünmüştüm ben. Ek olarak sınıf defterini bulamamanın küçük bir çocuk gibi davranmakla ilgisi yok.

İşte 13 yaşımda olmama rağmen resmen bebek gibi davranıyorum. Ve bu beni üzüyor. Bir de üstüne sosyal anksiyetim olunca rahatsız oluyorum.

Ben sınıf başkanıyım. Tüm ders sınıf defterini saf gibi aramakla geçirdim. Sınıf defteri öğretmen dolabının içindeymiş. Hocadan azar işitince rezil oldum.
Bu çocukça bir hareket değil, sadece kafan karışmış. Çocukça bir davranış olduğunu düşündüğün başka bir anın var mı? Varsa ve özel değilse yazabilirsin.

Bir şey olmaz. Hiç arkadaşın yoksa bile çık sadece bahçede otur tek başına. Dedikoduya aldırış etme ve sınıfla çok konuşma boşver. Ayrıca çocuksu hareketleri bırakabilirsin tekte. Veya git bak okulda illa ki bad boy tipler vardır ama böyle kavgacı falan tiktokçulardan bahsetmiyorum git onlarla takıl arada illa ki kaynayarak sesin davranışın biraz büyür ama kavga falan etme boşver o işleri.
İşin en kötü yanı arkamdan konuşulup alay edilmesi. Resmen sınıfa giremiyorum.

İşte 13 yaşımda olmama rağmen resmen bebek gibi davranıyorum. Ve bu beni üzüyor. Bir de üstüne sosyal anksiyetim olunca rahatsız oluyorum.

Ben sınıf başkanıyım. Tüm ders sınıf defterini saf gibi aramakla geçirdim. Sınıf defteri öğretmen dolabının içindeymiş. Hocadan azar işitince rezil oldum.

Yaşın daha çok büyük değil ergenliğe girdiğinde duygu değişimlerinden ve olgunluktan bırakırsın böyle davranışlarını bence çok kafana takma. Ayrıca bence o rezil olmak için bir sebep değil :)
İşin en kötü yanı arkamdan konuşulup alay edilmesi. Resmen sınıfa giremiyorum.

Onların sorunu senin değil arkandan konuşup yüzüne söyleyemiyorlarsa.

Sen ezik falan değilsin sadece kendini öyle hissediyorsun 1. sınavlara iyi çalış yüksek notlar al bak bakalım kim o zaman ezik oluyor😎

Yaşın daha çok büyük değil ergenliğe girdiğinde duygu değişimlerinden ve olgunluktan bırakırsın böyle davranışlarını bence çok kafana takma. Ayrıca bence o rezil olmak için bir sebep değil :)

Onların sorunu senin değil arkandan konuşup yüzüne söyleyemiyorlarsa.
Aslında onlar bir yandan haklı. Kim ister bir ağlak insanla aynı yerde durmayı. Siz ister miydiniz?

Sen ezik falan değilsin sadece kendini öyle hissediyorsun 1. sınavlara iyi çalış yüksek notlar al bak bakalım kim o zaman ezik oluyor😎
Zaten öğretmen bir sınav yaptı. Beni geçen olmadı, ve okul genelinde beni geçen olmadı.
Cümlenizdeki 9. kelimeyi kelime anlamında kullandıysanız hayır. Eğer saçma sebeplerden ve gereksiz nedenlerden dolayı ağlıyorsa tabii ki rahatsız olurum.
İşte öyleyim. Yani dalga geçmekle haklılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı