Pizza Seven Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 601 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #31 Ben rom portlamayı örneğin S5 stock romunu S3'e uygun hale getirmek anlamında kullandım sıfırdan yazmak değil.
Ben rom portlamayı örneğin S5 stock romunu S3'e uygun hale getirmek anlamında kullandım sıfırdan yazmak değil.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #32 Yazık ...
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Eylül 2014 #33 Silinen üye dedi: Sosyalde bile bu yaş aralığının resmini gördüğüm zaman yardım etmek gelmiyor içimden.? Genişletmek için tıkla... Kardeş bu forumu yanlış anlamışsın sen bu forumda herkes bildiğini mesaj olarak yansıtır.
Silinen üye dedi: Sosyalde bile bu yaş aralığının resmini gördüğüm zaman yardım etmek gelmiyor içimden.? Genişletmek için tıkla... Kardeş bu forumu yanlış anlamışsın sen bu forumda herkes bildiğini mesaj olarak yansıtır.
team4sed Megapat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 769 Makaleler 6 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #34 Geçenlerde bi arkadaşın evine gitmiştim. Arkadaşın 9 yaşındaki kardeşi CS oynarken bir havalara giriyor görmeniz lazım. Eğer bidaha denk gelirse kesin videoya çekeceğim. Millete emir veriyor küfür ediyor.
Geçenlerde bi arkadaşın evine gitmiştim. Arkadaşın 9 yaşındaki kardeşi CS oynarken bir havalara giriyor görmeniz lazım. Eğer bidaha denk gelirse kesin videoya çekeceğim. Millete emir veriyor küfür ediyor.
X XrMAYBE Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #35 umut ali dedi: Hele sadece Minecraft oynayıp kendini gamer falan sanıyorlar bitiyorum . Genişletmek için tıkla... Aha oyun üzerinden yargılayan ergen .
umut ali dedi: Hele sadece Minecraft oynayıp kendini gamer falan sanıyorlar bitiyorum . Genişletmek için tıkla... Aha oyun üzerinden yargılayan ergen .
X XrMAYBE Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #36 rak129 dedi: 2014'teki konuyu hortlatmanın amacı nedir? Hayırdır üstüne alınıyorsun galiba dostum Genişletmek için tıkla... Üstüme alınmıyorum. Gereksiz şeyler çıkarıp oradan yargılıyorsunuz. Bu da sizin az çok ne olduğunuzu gösteriyor.
rak129 dedi: 2014'teki konuyu hortlatmanın amacı nedir? Hayırdır üstüne alınıyorsun galiba dostum Genişletmek için tıkla... Üstüme alınmıyorum. Gereksiz şeyler çıkarıp oradan yargılıyorsunuz. Bu da sizin az çok ne olduğunuzu gösteriyor.