Hocam ben yere atıp üstüne oturuyorum bir şeyi yok, bir şey olmaz. 
Vay yumurcaklar vay. Ben eve çocuk geldiğinde bilgisayar odasının kapısını kilitliyorum. Kesin çözüm.Çok saçma biliyorum çocuklara güven olmaz ama ben güvendim, iki dakika su içmeye gittim gelince kuzenler kavga ederken birisinin laptopa tek ayagiyla bastığını gördüm çocuk 30 kilo bu arada. Halbuki en köşeye koymuştum. Laptopa baktım bir şey yok ama size de sorayım. Bir şey olabilme ihtimali varsa bilgi almak isterim, şimdiden teşekkürler![]()
Hocam basınç denen bir şey var çocuğun tek ayağıyla basmasindaki yüzey alanı ve sizin yattiginiz zamanki yüzey alanı aynı mı ?Hocam ben yere atıp üstüne oturuyorum bir şeyi yok, bir şey olmaz.![]()
30 kilo çocukla 70 kilo benim ağırlığımı da hesaba katalım mı?Hocam basınç denen bir şey var çocuğun tek ayağıyla basmasindaki yüzey alanı ve sizin yattiginiz zamanki yüzey alanı aynı mı ?
Hangi marka laptop ekranda bişey yoksa sıkıntı yoktur benim kardeşim Acer laptoba dıştan bikac tokat attı ekranı gitti nalet olası aces almayın aldırmayın çok ısınıyor bideEvet
Laptoba baktım normal yani herseyi çalışıyor ama bilmiyorum iste ekranda falan birşey yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.