Küçük ve hafif Gaming mouse önerisi

The10thDoctor

Hectopat
Yer
TARDIS
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004
Intel Core I5-12500H
Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM
RTX 3050Ti
Samsung 512 GB M.2 SSD
Meslek
Time Lord
Merhaba.

Küçük ve hafif Gaming mouse arıyorum. Genellikle Valorant oynuyorum. Sensörü falan da önemli. Bu kriterleri karşıladığı sürece bütçe pek önemli değil. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe sahiden önemli değilse Finalmouse Ultralightx Guardian

O kadar da olmasın diyorsan Razer Viper V3 Pro

İkisi de pahalı ve/veya Viper V3 Pro büyük geliyorsa Pulsar X2H Mini veya Pulsar X2V2 Mini
Finalmouse bir tık tuzlu gibi :D Viper v3 pro da büyük biraz. Diğer attığın 2 mouseu düşünüyordum bende zaten. Uzunluk olarak 115 mm altı arıyordum da bulamadım hem 115 altı hem de kaliteli sensörlü bir mouse. O yüzden sanırım ikisinden birini alacağım.

Hati S Ace var ama piyasada yok gördüğüm kadarıyla. HTX Ace de aynı şekilde, gerçi sarı sitede ikinci elini satıyorlar. Bunlar dışında Pulsar marka farelerden biri en iyi seçenek olur. 🤷‍♂️

Razer Orochi V2 daha ufak bir seçenek ama hem donanım hem ağırlık açısından attığım farelerin gerisinde biraz.

Hati S Ace var ama piyasada yok gördüğüm kadarıyla. HTX Ace de aynı şekilde, gerçi sarı sitede ikinci elini satıyorlar. Bunlar dışında Pulsar marka farelerden biri en iyi seçenek olur. 🤷‍♂️

Razer Orochi V2 daha ufak bir seçenek ama hem donanım hem ağırlık açısından attığım farelerin gerisinde biraz.
2. Ele direkt uzağım ya. Sanırım sadece 2 seçenek var gibi duruyor.

Ciddili kucuk ve saglam bir mouse, yeni elime gecti sormak istediginiz bir sey varsa cevaplarim.

Ciddili kucuk ve saglam bir mouse, yeni elime gecti sormak istediginiz bir sey varsa cevaplarim.

Eliyle ezerek parçalıyordu bir adam. Sağlam mı gerçekten?

Hocam hayırlı olsun, shape konusunda ne düşünüyorsunuz rahat mı? Ben hem Claw hem de parmak tutuşunu karışık bir şekilde kullanıyorum. Uygun olur mu acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı