Seninle nasıl uğraşabilir?Ya o kendini kurtarıp seninle uğraşırsa?
Eğer gidip sen de ona küfür etmez isen ya da yanlış bir hareket yapmazsan ne yapabilir ki sana?
Seninle nasıl uğraşabilir?Ya o kendini kurtarıp seninle uğraşırsa?
Kanıt varken kendini kurtarabilen onu da yapar diye düşünüyorum.Seninle nasıl uğraşabilir?
Eğer gidip sen de ona küfür etmez isen ya da yanlış bir hareket yapmazsan ne yapabilir ki sana?
Kanıt varken kendini kurtarabilen onu da yapar diye düşünüyorum.
Bilemiyorum, ihtimal düşük ne dediysek yaşandığını gördük, hemen ya da zamanla.Ortada kanıt varsa kendini kurtarması çok çok düşük bir ihtimal.
Eğer iyi bir avukat tutarsanız kesin olarak gereken cezayı alacaktır.
Hakkını aramazsan sonuç elde edemezsin en nihayetinde.
Sadece buradan geçemezsiniz dedi diye tazminat falan ödemesini mi bekliyorsunuz? Sadece buradan geçmeyin dedi diye hiçbir şey olmaz.Böyle kişilerle uğraşacaksın ki akıllanacaklar.
Küfür var işin içinde yoksa buradan geçemezsiniz demek bir sorun çıkartmaz.Sadece buradan geçemezsiniz dedi diye tazminat falan ödemesini mi bekliyorsunuz? Sadece buradan geçmeyin dedi diye hiçbir şey olmaz.
Küfür etti demiş. Bilmiyorum hakaret davası sonucunda karşılığı ne olur.Sadece buradan geçemezsiniz dedi diye tazminat falan ödemesini mi bekliyorsunuz? Sadece buradan geçmeyin dedi diye hiçbir şey olmaz.
Elinde neyin kanıtı olursa olsun küçük bir olaydan kimse ceza almaz.
Telefonuma eski eniştem tarafından "Senin anneni ****" biçiminde bir mesaj geldi. Ama tazminat cezası bile almadı. Davaya kendisi gelmedi. Şikayet etmemize rağmen değişen bir sonuç yok.Küfür var işin içinde yoksa buradan geçemezsiniz demek bir sorun çıkartmaz.
Böyle insanlar sırf makamları dolayısıyla kendilerini tanrı sanıyorlar, böylelerine gerekli işlemlerin yapılması gerek.
Avukat tutmuş muydunuz?Telefonuma eski eniştem tarafından "Senin anneni ****" biçiminde bir mesaj geldi. Ama tazminat cezası bile almadı. Davaya kendisi gelmedi. Şikayet etmemize rağmen değişen bir sonuç yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.