Küfreden savcıya ne yapabiliriz?

Avukat tutmuş muydunuz?
Eğer tutmuşsanız bu duruma cidden şaşırdım.
Biz davalara gitmedik zaten. Tanıdığımız bir avukat ilgilendi.

Ülkenin adalet sistemi bozuk. Kimse savunmasın. Onlarca tehdit mesajı almamıza rağmen kaç kere emniyete şikayet ettik. Sonuç halen geziyor. İnsanların ceza alma süresi olay sonuçlandıktan sonra oluyor. Ceza almaları için ya ağzın burnun kırılacak ya da ölüceksin.

Biz davalara gitmedik zaten. Tanıdığımız bir avukat ilgilendi.

Ülkenin adalet sistemi bozuk. Kimse savunmasın. Onlarca tehdit mesajı almamıza rağmen kaç kere emniyete şikayet ettik. Sonuç halen geziyor. İnsanların ceza alma süresi olay sonuçlandıktan sonra oluyor. Ceza almaları için ya ağzın burnun kırılacak ya da ölüceksin.
Ülkenin adalet sistemi değil de uygulanış sistemi gerçekten bozuk bunda diyecek bir şeyim yok.
Fakat ilk defa böyle bir durumda sonuç alamayan birini duydum, dediğim gibi şaşırdım.

Bir bilgim yok bu konular hakkında ama mantık yürüteceğim. Savcıya dava açılırsa yüksek ihtimal davaya il başsavcısı bakar.
Ben de tam bilmiyorum hocam filmlerdeki gibi savcıların çevresi genişse eli kolu uzun oluyorsa kurtarır herhalde.
Bir savcıya açılan davada ona bir vatandaşmış gibi muamele edilir. Kendi davasına kendisi bakamaz başka savcılar bakar. Savcı kimliği ile ilgili bir şikayet olursa onunla Yargıtay ilgilenir.

Bir savcıya açılan davada ona bir vatandaşmış gibi muamele edilir. Kendi davasına kendisi bakamaz başka savcılar bakar. Savcı kimliği ile ilgili bir şikayet olursa onunla Yargıtay ilgilenir.
Tamam hocam, ben de kendi bakar demedim. Yargıtay bakıyordur, doğrudur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı