Küfürden dava edilebilir miyim?

Adamına göre değişir işler. Ayrıca o uğraşmaz bu uğraşmaz kişilerine de dava açılabilir.

Benim düşüncem şu şekilde uğraşmaz denmesinin sebebi savcı Riot Games'e mail atması lazım ve Riot Games kullanıcı bilgilerini çok büyük bir durum olmadığı sürece butür basit şeylerde kulllanıcı bilgisi vermiyormuş ondan dolayı.

Adamına göre değişir işler. Ayrıca o uğraşmaz bu uğraşmaz kişilerine de dava açılabilir.
Güzel güldürdünüz hocam :D.
Arkadaşlar bari biraz bilginiz olsun. Adam izinsiz video kaydı almış, buradan patladı. SS kayıtlarını gösterse bile Riot ile iletişim lazım. Riot logların'da adamın yazdıkları çıkacak, haksız taraf o olacak. Hadi bunları geçtim, böyle bir oyun için mahkemeyi yormaya bile değmez. Ara-bulucu bile atamazlar.

Arkadaşlar bari biraz bilginiz olsun. Adam izinsiz video kaydı almış, buradan patladı. SS kayıtlarını gösterse bile Riot ile iletişim lazım. Riot logların'da adamın yazdıkları çıkacak, haksız taraf o olacak. Hadi bunları geçtim, böyle bir oyun için mahkemeyi yormaya bile değmez. Ara-bulucu bile atamazlar.

Ben o mesut komiser kısmına güldüm hocam :D.

Benim düşüncem şu şekilde uğraşmaz denmesinin sebebi savcı Riot Games'e mail atması lazım ve Riot Games kullanıcı bilgilerini çok büyük bir durum olmadığı sürece butür basit şeylerde kulllanıcı bilgisi vermiyormuş ondan dolayı.
Bu arkadaşa bir şey olmaz zaten. Ben genel olarak söyledim, adliyede çalışmak büyük bir şey değil zaten. Fakat uğraşan ve parasından zamanından veren kişiler oyunlardan dava çıkarabiliyor :D

Son düzenleme:

Bence bir de SS i de izin alıp çekmesi lazım diye biliyorum ve Riot çok büyük bir olay yoksa logları veya kullanıcı bilgilerini de paylaşmıyor diye biliyorum.

Bence savcı davayı reddeder dava açılmaz diye düşünüyorum çunku bir kanıt yok video kaydı habersiz çekti ondan kanıt değil Riot'ta bilgileri paylaşmıyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı