Küfürden dava edilebilir miyim?

İzinsiz video alınması yasaksa yayıncılar bütün herkesten izin mi alıyor? Oyun yayınları profillerinde kalıyor.

O şekilde değil mahkemeye kanıt sunmak amaçlı video çekeceksen karşı tarafa söylemeniz geren video çekiyorum diye.

Bence bir de SS i de izin alıp çekmesi lazım diye biliyorum ve Riot çok büyük bir olay yoksa logları veya kullanıcı bilgilerini de paylaşmıyor diye biliyorum.
İzinsiz kayıt alınmama olayının oyunlarda geçerli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü oyunlardaki genel sohbet senin özel alanın değil, kimsenin değil bu yüzden istediği kaydı alabilir. Senin söylediğin şey farklı alanlarda geçerli.

Dediğiniz şeyin alakası yok hocam. Burada mahkemelik durumlardan bahsediyoruz. "özel hayatın gizliliği 134. madde."

Kişi kendi PC ekranının görüntüsünü almakta özgürdür. Burada mahremiyet içeren hiçbir şey de olmadığı için oyun kaydı almak legal.

Zaten saçma olan bir sürü zaman kaybı ve karşı taraf haksız çıkçağı için hem kendi hem de benim avukat paramı ödemesi lazım.

Kişi kendi PC ekranının görüntüsünü almakta özgürdür. Burada mahremiyet içeren hiçbir şey de olmadığı işin oyun kaydı almak legal.
PC ekranın görüntüsü ayrı, birisinin yazdığı mesajın görüntüsünü alıp mahkemeye gitmek ayrı.

PC ekranın görüntüsü ayrı, birisinin yazdığı mesajın görüntüsünü alıp mahkemeye gitmek ayrı.

Pekala nasıl isterseniz öyle olsun. Fakat şunu belirteyim bu şekilde birkaç dava açıldı ve Riot bilgileri paylaşmakla mükellef kaldı. Siber suç olarak sayıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…