İzinsiz video alınması yasaksa yayıncılar bütün herkesten izin mi alıyor? Oyun yayınları profillerinde kalıyor.
İzinsiz kayıt alınmama olayının oyunlarda geçerli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü oyunlardaki genel sohbet senin özel alanın değil, kimsenin değil bu yüzden istediği kaydı alabilir. Senin söylediğin şey farklı alanlarda geçerli.Bence bir de SS i de izin alıp çekmesi lazım diye biliyorum ve Riot çok büyük bir olay yoksa logları veya kullanıcı bilgilerini de paylaşmıyor diye biliyorum.
Dediğiniz şeyin alakası yok hocam. Burada mahkemelik durumlardan bahsediyoruz. "özel hayatın gizliliği 134. madde."
PC ekranın görüntüsü ayrı, birisinin yazdığı mesajın görüntüsünü alıp mahkemeye gitmek ayrı.Kişi kendi PC ekranının görüntüsünü almakta özgürdür. Burada mahremiyet içeren hiçbir şey de olmadığı işin oyun kaydı almak legal.
Kişi kendi PC ekranının görüntüsünü almakta özgürdür. Burada mahremiyet içeren hiçbir şey de olmadığı için oyun kaydı almak legal.
Oyundaki genel sohbet "genel bir sohbettir" ve özel hayatla bağlantısı yoktur.Dediğiniz şeyin alakası yok hocam. Burada mahkemelik durumlardan bahsediyoruz. "Özel Hayatın Gizliliği 134. Madde."
Evet oradan haksız.Ama ilk kendi küfür etti o zaman gene o haksız.
PC ekranın görüntüsü ayrı, birisinin yazdığı mesajın görüntüsünü alıp mahkemeye gitmek ayrı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.