Küfürden Dolayı Mahkemeye Verilme

Kaldı ki bence şöyle anormal bir davranışta bulunduysa ben hakim olsam tutukluluk vermesem bile pisikiyatriden akıl sağlığı raporu ister yola öyle devam ederdim. Akli dengesi yerinde çıksa bile pisikolojik tedavi alması yönünde karar verirdim. Şu normal bir hareketmi allah aşkına. Ceza almasan bile zor bir ergenlik dönemi geçiriyor gibisin. Bir pisikolojik yardım al. Kendin için yap bunu, pisikolojik destek almak kötü bir şey değildir. Derdini anlatırsın ve profesyonel bir destek alırsın. Devlet hastahanelerinde bile var. Eğer ceza almazsan sana verebileceğimiz tek tavsiye bu olur.

Birader sanalda hayalet falan mi olduğunuzu saniyorsunuz? Son zamanlarda sanalda yapılan şeyler daha çok takip ediliyor. Adam uyuşturucuya özendirme gösterisinden 5 6 yıl hapis cezası alıyor. Karşı taraf kanıtlı uğraşırsa duruma göre maddi veya yatmalı ceza alırsın.

Sokakta yüz yüze söyleyemeyeceginiz seyleri sanalda kusmayın. Böyle olursunuz sonra.

Bence ceza olsun diye bu arkadaşa moderatörler 1 yıllık ban atsın
Hakim güzel bir ban atıcak ona Yakında bu konudaki arkadaşlar soracak yaa nerede bu ne oldu falan diye. 5 Yıl sonra bu konu hortlar artık, arkadaşlar ben geldim diye
Ha unutmadan, biraz bağlama dersleri alıp öyle git. İçeride bağlama çalmayı bilmeyeni hiç hoş karşılamazlar bir dayak ta bunun için yersin yoksa

Son düzenleme:
Hocam ben erkek birine söverim sayarım ama hiç bir kıza küfretmedim. Bu arada birine sövüp konuşmussam, arkasında dururum geri vites yapmam, elinden geleni ardına koymasın!

Kelime döşemek iyi bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…