Kürtaj cinayet midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama o çocuk doğsaydı muhtemelen berbat bir hayatı olurdu, sonuçta kürtaj yapmayı düşünen ebeveyn iyi olmaz. Bundan dolayı bence kötü değil.

Kürtaj yapacak ebevyenlere ebevyen demiyorum ben. Ha, annenin ya da babanın bir sağlık sorunu olabilir ya başka bir ihtimal. Bilinmedik bir durum varsa çocuk alınabilir ama yine de bir hayata son vermenin gerçeğini değiştirmez bence.

Ek olarak, ülkemizde kürtajın daha çok neden yapıldığını biliyoruz. Benim sitem etmek istediğim nokta o hocam.

Ama o çocuk doğsaydı muhtemelen berbat bir hayatı olurdu, sonuçta kürtaj yapmayı düşünen ebeveyn iyi olmaz. Bundan dolayı bence kötü değil.
Çocuğun nasıl bir hayatı olacağını bilemeyiz hocam. Belki büyük bir devlet adamı olacak. Belki bir iş adamı belki de tinerci müptezel.

Korun be kardeşim. Cinayeti bilmem ama büyük günahtır.

Aleyküm selam. Bir canı, annenin rahiminden alıp hayatına son vermek. Cinayetlerin en kötüsü olabilir.
Şimdi empati yapalım. Anneniz evlilik dışı ilişkiden hamile kalmış diyelim. Sizi doğurmak istemiyor çünkü hem kendi hayatını hem sizin hayatınızı size zindan etmek istemiyor. Babanız direkt sizi terk etmiş çünkü çocuk istemiyor ve evlilik dışı. 10 haftalıktan küçükken, yani daha acıyı hissetmezken aldırmak mı?

Şimdi empati yapalım. Anneniz evlilik dışı ilişkiden hamile kalmış diyelim. Sizi doğurmak istemiyor çünkü hem kendi hayatını hem sizin hayatınızı size zindan etmek istemiyor. Babanız direkt sizi terk etmiş çünkü çocuk istemiyor ve evlilik dışı. 10 haftalıktan küçükken, yani daha acıyı hissetmezken aldırmak mı?
Evlilik dışı ilişkiler zaten bu yüzden yasak dinimizde.

Yapmayacak abi bu kadar basit çocuk bakamayacaksa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı