Kürtçe müzik önerir misiniz?

Neden herkes kızgın atmış? Benim göremediğim ayıp veya yanlış bir şey mi var?
Bilmem. Bana göre herkes kardeş sayılır. Ha kürt ha türk. Zerre umrumda değil ne olduğu. Hadi varsayalım bu arkadaş bir kürt. Ve kendi dilinde müzik önerisi istiyor. Neyin siniri bu? Anlam verilmeyecek insanlar var.

Bilmem. Bana göre herkes kardeş sayılır. Ha kürt ha türk. Zerre umrumda değil ne olduğu. Hadi varsayalım bu arkadaş bir kürt. Ve kendi dilinde müzik önerisi istiyor. Neyin siniri bu? Anlam verilmeyecek insanlar var.
Çok haklısınız hocam. Hayır yani şöyle bi düşünüyorum belki ırkçılıktan dolayı değildir diyorum ama başka ne sebebi olabilir ki?

Çok haklısınız hocam. Hayır yani şöyle bi düşünüyorum belki ırkçılıktan dolayı değildir diyorum ama başka ne sebebi olabilir ki?
Eli yanlışlıkla vurmuştur diyeceğim. Düzeltme yok. Fark etmemiştir diyeceğim, 7 kişi de bunu yapmaz. Yani bence kürtlere karşı bi ayrım falan var. Birisi burda "Slow Türkçe müzik önerir misiniz" dese muhtemelen beğeni atıp önermeye başlayacaklar. Ama bir kürt kardeşimiz burada müzik önerisi isteyince sanki ailesini rehin alıyormuş gibi bir sinir beslenmeye başlanıyor. Şu ırkçılığı anlamış bile değilim. Saçma salak bir şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı