Kürtçe Müzik

Echosm

Kilopat
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Merak ettim, Kürtçe müzik dinliyor musunuz? Kürtçe müziğe bakışınız nedir? Kürtçe müzik önerileriniz var mı? Çok fazla Kürtçe müzik dinlediğim, bildiğim söylenemez.

Fakat, Dew Dew adlı türkünün şu modern yorumu beni benden alıyor, art arda dinlesem de hiç sıkılmıyorum. Aynur Doğan'ın sesi ayrı bir güzel zaten...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görüşler? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dinlerdim bir ara ama pek türkü tarzı müzik sevmediğimden bıraktım. Ahmet Kaya'nın Kürtçe bir sürü türküsü var Youtube'tan bakabilirsin.

By Mardinli, serseri feat 63 style diss'inde kürtçe bir bölüm var onun dışı dinlemedim, yani yabancı müzik olarak bile bir Eminem'i dinlerim onunda şarkılarının Türkçe çevirisine internetten bakarım .:ajan:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ama gözlerin kapalı dinle. Kürtçe Müzik budur.
Youtube'da saçma sapan şeylerde çıkabilir karşına.

Kürtçe müzik dinlenmez mi. :LOL:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı