Kütüphane paylaşımında CS:GO VAC ban yenilir mi?

507320

Decapat
Katılım
12 Aralık 2021
Mesajlar
319
Arkadaşim benden Sims4 istedi, ben de kütüphane paylaşımı yaptim. Sonra o CS:GO'da hile açmiş ben de VAC ban yer miyim o yediği zaman? Hesabım çok pahali :((((
 
CS:GO paylaşılamadığı için sıkıntı olacağını sanmam.

1643645235928.png
 
Çoklu ban gibi bir olay yok. Yerse arkadaşı yer o yemez. Zaten VAC banlı oyunlar paylaşılamadığı için arkadaşı yediğinde onun hesabına bir şey olmaz. Kütüphane paylaşımı bu arkadaşıyla kütüphanesini paylaşıyor hesapları tek bir hesap haline getirmiyor. Hesaplar gene ayrı hesaplar, kütüphaneler aynı sadece. Arkadaşının yediği bir ban onun hesabına etki etmez. Bu yüzden yanlış bilgilendirme.

"Diğer kullanıcılar oyunlarımı oynarken hile veya dolandırıcılık yaparsa ben cezalandırılır mıyım?​

Kütüphanenizin başkaları tarafından hile veya dolandırıcılık amacıyla kullanılması durumunda Aile Paylaşımı ayrıcalığınız iptal edilebilir hatta hesabınıza VAC yasaklaması uygulanabilir. Ek olarak, VAC yasaklaması olan oyunlar paylaşılamazlar. Güvenli olduğunu bildiğiniz tanıdık bilgisayarları yetkilendirmenizi öneririz. Ve her zaman olduğu gibi, şifrenizi kimseyle paylaşmayın."

Araştırmanızı öneririm.
 

"diğer kullanıcılar oyunlarımı oynarken hile veya dolandırıcılık yaparsa ben cezalandırılır mıyım?​

Kütüphanenizin başkaları tarafından hile veya dolandırıcılık amacıyla kullanılması durumunda aile paylaşımı ayrıcalığınız iptal edilebilir hatta hesabınıza VAC yasaklaması uygulanabilir. Ek olarak, VAC yasaklaması olan oyunlar paylaşılamazlar. Güvenli olduğunu bildiğiniz tanıdık bilgisayarları yetkilendirmenizi öneririz. Ve her zaman olduğu gibi, şifrenizi kimseyle paylaşmayın."

Araştırmanızı öneririm.

Bak kardeşim sende diyorsun işte? "diğer kullanıcılar oyunlarımı oynarken hile veya dolandırıcılık yaparsa ben ceza alır mıyım?" bu ne demek? Bir başkası benim oyunlarımı, bak benim oyunlarımı oynarken hile yaparsa ban yerim diyor. Anlıyor musun? Yani benim satın aldığım oyunu aile paylaşımı yaptığım kişi oynayıp hile açarsa o zaman ben ban yerim. Ama konudaki arkadaş diyor ki benim arkadaşım Sims 4 oynamak için hesabımda aile paylaşımı yaptı. Fakat sonradan CS oynayıp hile açmış o ban yerse bende yer miyim? Sorusu bu. Yani arkadaşı kendi kütüphanesinden CS oynayıp hile açmış. O da ben ban yer miyim diyor. Hayır yemez sebebide CS:GO oyununun kütüphane paylaşımı yok. Yani arkadaşı CS:GO'yu kendi hesabında oynayıp hile açmış. Arkadaşının aile paylaşımı ile oynamamış. Ha istesede oynayamaz zaten. Çünkü CS:GO'nun aile paylaşımı yok. Bu yüzden arkadaşı ban yerse aile paylaşımı yapan kişi yemez. Sen araştırmışsın iyi hoş da keşke konuyu düzgün okusaydın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı