ahmettuzluxx Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #1 Kütüphanemde daha önce adını bile duymadığım oyunlar ve test serverları açıldı. Bunların dışında proton diye bir şey eklenmiş, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2024
Kütüphanemde daha önce adını bile duymadığım oyunlar ve test serverları açıldı. Bunların dışında proton diye bir şey eklenmiş, ne yapmalıyım?
Çözüm YaseRR 22 Mart 2024 Kütüphanede sol üstte oyunlar ve araçlar yazıyor, sadece oyunlar seçeneğinin tiki açık kalsın.
YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #2 Kütüphanede sol üstte oyunlar ve araçlar yazıyor, sadece oyunlar seçeneğinin tiki açık kalsın. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2024 Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS ahmettuzluxx Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #3 Böyle yapınca gidiyorlar ama en baştan neden eklendiler, bir sürü Linux yazılımı var? Artı 0 Eksi
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #4 ahmettuzluxx dedi: Böyle yapınca gidiyorlar ama en baştan neden eklendiler, bir sürü Linux yazılımı var? Genişletmek için tıkla... Herkeste var. Artı 0 Eksi
ahmettuzluxx dedi: Böyle yapınca gidiyorlar ama en baştan neden eklendiler, bir sürü Linux yazılımı var? Genişletmek için tıkla... Herkeste var.
KS KS ahmettuzluxx Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #5 Eski bilgisayarımda görmemiştim bu yazılımları. Ayrıyeten bende yüklü olmayan oyunların test serverları var, bu normal midir peki? Saçma sapan Türkiye'de ulaşıma kapalı olan oyunların test serverları var mesela ama oyun yok kütüphanede. Artı 0 Eksi
Eski bilgisayarımda görmemiştim bu yazılımları. Ayrıyeten bende yüklü olmayan oyunların test serverları var, bu normal midir peki? Saçma sapan Türkiye'de ulaşıma kapalı olan oyunların test serverları var mesela ama oyun yok kütüphanede.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 22 Mart 2024 #6 ahmettuzluxx dedi: Ayrıyeten bende yüklü olmayan oyunların test serverları var, bu normal midir peki? Genişletmek için tıkla... Normal. Artı 0 Eksi
ahmettuzluxx dedi: Ayrıyeten bende yüklü olmayan oyunların test serverları var, bu normal midir peki? Genişletmek için tıkla... Normal.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #7 ahmettuzluxx dedi: Eski bilgisayarımda görmemiştim bu yazılımları. Ayrıyeten bende yüklü olmayan oyunların test serverları var, bu normal midir peki? Saçma sapan Türkiye'de ulaşıma kapalı olan oyunların test serverları var mesela ama oyun yok kütüphanede. Genişletmek için tıkla... Normal. Hem normal olmasa bile zararı yok, takmayın kafanıza. Artı 0 Eksi
ahmettuzluxx dedi: Eski bilgisayarımda görmemiştim bu yazılımları. Ayrıyeten bende yüklü olmayan oyunların test serverları var, bu normal midir peki? Saçma sapan Türkiye'de ulaşıma kapalı olan oyunların test serverları var mesela ama oyun yok kütüphanede. Genişletmek için tıkla... Normal. Hem normal olmasa bile zararı yok, takmayın kafanıza.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.186 Makaleler 4 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #8 Bunlar oyunlara ait yazılımlar. Oyunu satın aldığınız da ve buna benzer durumlarda yazılımlar ve ya araçlar bölümüne geliyorlar. Herkeste mevcut. Yukarı menüden "Yazılımlar" ve "Araçlar" seçeneklerinin işaretlemesini kaldırırsanız görmeyeceksiniz. Herhangi bir zararı bulunmamakta. Artı 0 Eksi
Bunlar oyunlara ait yazılımlar. Oyunu satın aldığınız da ve buna benzer durumlarda yazılımlar ve ya araçlar bölümüne geliyorlar. Herkeste mevcut. Yukarı menüden "Yazılımlar" ve "Araçlar" seçeneklerinin işaretlemesini kaldırırsanız görmeyeceksiniz. Herhangi bir zararı bulunmamakta.
KS KS ahmettuzluxx Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #9 Dediğiniz gibiymiş bu yazılımlar diğer arkadaşlarımda da mevcut. Benim kafamı kurcalayan saçma sapan oyunların (ismini duymadığım) serverları mevcut, lakin bunlarda arkadaşlarımın Steam'inde aynen var. Boşuna endişe yapmışım. Artı 0 Eksi
Dediğiniz gibiymiş bu yazılımlar diğer arkadaşlarımda da mevcut. Benim kafamı kurcalayan saçma sapan oyunların (ismini duymadığım) serverları mevcut, lakin bunlarda arkadaşlarımın Steam'inde aynen var. Boşuna endişe yapmışım.