Kütüphaneye götürmek için yemek önerisi

OKODENRO

Hectopat
Daha fazla  
Kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum, kütüphanede yemek için nasıl bir yemek yapmalıyım? Spor yapıyorum, yumurta haşlayıp götürsem koku yayılır mı? Ve götürmek için saklama kabı önerisi istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiç riske girmeyin. Kokmasa bile kütüphane ortamı sonuçta. Çiğnerken bile ses çıkartırsınız insanlar rahatsız olur. Bir şey demeseler bile siz tedirgin olursunuz acaba gürültüm gidiyor mu falan diye. 1 günden ibaret olmayacağını da varsayarsak, olacak iş değil.

Yakınlarda park, çardak tarzı oturmalı yerler varsa gidersiniz 15 dakikada orada yersiniz, geri gelirsiniz.

Bence hiç riske girmeyin. Kokmasa bile kütüphane ortamı sonuçta. Çiğnerken bile ses çıkartırsınız insanlar rahatsız olur. Bir şey demeseler bile siz tedirgin olursunuz acaba gürültüm gidiyor mu falan diye. 1 günden ibaret olmayacağını da varsayarsak, olacak iş değil.

Yakınlarda park, çardak tarzı oturmalı yerler varsa gidersiniz 15 dakikada orada yersiniz, geri gelirsiniz.

Gidip ders çalışılan yerde yemicem zaten yemek için falan yerler var ya kütüphane içinde orada yerim.

Gidip ders çalışılan yerde yemicem zaten yemek için falan yerler var ya kütüphane içinde orada yerim.
Hocam kütüphanenin çay, kahve, tost falan sattığı bir yerse izin vermezler. Mutfak tarzı isteyenin yemek getirip yediği bir yerse zaten kimse karışmaz. İş yerlerindeki gibi aynı. Koksun, kokmasin fark etmez.

Hocam kütüphanenin çay, kahve, tost falan sattığı bir yerse izin vermezler. Mutfak tarzı isteyenin yemek getirip yediği bir yerse zaten kimse karışmaz. İş yerlerindeki gibi aynı. Koksun, kokmasin fark etmez.

Abicim yenebiliyor ben sadece ne götürsem kolay yapılabilen onu soruyorum.
Üslubunu duzelt. Yaşça büyük musun ki abicim diyorsun?

Konu başında kokar mi diye sormussunuz ona göre cevapladım ben de. Madem isteyen evden getirip yiyebiliyor niye kokar mi diye soruyorsunuz? Öyle bir oda zaten onun için var isteyen sucuk getirir yer isteyen hamburger.

Yumurta, salam, sosis vb. içeren sandviçlerde koku olur haliyle. Kütüphane ortamında koku yayılır kesinlikle. Ders çalışma salonu haricinde yemek yiyebileceğin alanlar varsa içine ne koyduğunun pek önemi kalmıyor. Üstüne başına ağır koku salacak şeyler haricinde (Pastırma, sarmısaklı sucuk vb.) her şeyi koyabilirsin. Sandviçin kokmasını istemiyorsan içine peynir, yeşillik, salatalık, yeşil tatlı biber vb. koyabilirsin. Azıcık da zeytinyağı gezdirirsen çok lezzetli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı