Kulak nerede deldirilir?

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Nerede kulak deldirebilirim? Eczanelerde bu olur mu? Olursa fiyatları ne olur? Olmazsa dövmecilerde deldirilir mi?

En hijyenik olan zaten eczanelerdir. Ayrıca kulakta dövme vs. kadar hijyenlik durum yok. Her işlem öncesi ve sonrası tabancayı, kulağı alkollü mendille siliyorsa tamamdır işte.
Peki, teşekkür ederim.

Hocam çözümleyebilirsiniz isterseniz, sonraki arkadaşlar için rehber niteliğinde olur ama çok gerekte yok zaten internette çıkıyor bu bilgi. Size kalmış. Rica ederim.
Tabii ki. Çözüldü olarak raporladım. İyi sosyaller.

Hocam lütfen alt tarafı piercing diyip geçmeyin. Kulak memesinin bakımı kıkırdaklı bölgelerden daha kolaydır ama yine de yanlış delim ve yetersiz bakımdan dolayı sorun yaşayabilirsiniz. Ben Eczanelerde deldirmenizi önermem. Profesyonel ve hijyenik çalışan bir piercing stüdyosu bulup orada deldirmenizi öneririm. Ve kesinlikle ama kesinlikle tabancadan ziyade enjektör ile deldirmenizi tavsiye ederim, gerçekten hiç ama hiç acımıyor ve vücudunuzda tabanca gibi bir şok etkisi yaratmaz.

Hocam lütfen alt tarafı piercing diyip geçmeyin. Kulak memesinin bakımı kıkırdaklı bölgelerden daha kolaydır ama yine de yanlış delim ve yetersiz bakımdan dolayı sorun yaşayabilirsiniz. Ben Eczanelerde deldirmenizi önermem. Profesyonel ve hijyenik çalışan bir piercing stüdyosu bulup orada deldirmenizi öneririm. Ve kesinlikle ama kesinlikle tabancadan ziyade enjektör ile deldirmenizi tavsiye ederim, gerçekten hiç ama hiç acımıyor ve vücudunuzda tabanca gibi bir şok etkisi yaratmaz.
Hocam ben deldirmedim bilmiyorum fakat çevremde deldiren çok insan var. Çoğu tabancayla deldirdi ve eczanede deldirdi. Acı sorunundan bahsetmedi hiçbiri. Hem eczanelerde yeteri kadar hijyenik tabancayı ve kulağı alkollü mendille siliyorlar, alt tarafı kulak delmesi olduğu için daha nasıl bir hijyen önlemi alınabilir ki? Basit bir işleme stüdyoya gitmek parayı çöpe atmak bence. Hani burun vs. delinse tamam diyeceğim de zaten oraları eczane yapmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı