Kulak üstü kulaklık iade edilir mi?

Hijyen ürünü diye büyük ihtimalle iptal ederler iade isteğini.
Mavi momentum 4 Wireless, yeşil olan Bose 700.

Eki Görüntüle 2314141

Momentum 4

Eki Görüntüle 2314145

Bose 700.

Eki Görüntüle 2314146

Grafiklere bakarsak momentum 4 daha dolgun bir bass tepkisi verecektir.

Bu grafikten ben pek bir şey anlamadım ama sana helal olsun:) bir şeyler biliyorsun anlaşılan bravo

İnternet siparişi olduğu için 14 gün içinde iade edebilirsin. Sadece, kulaklığın kendisine veya kutusuna bir zarar gelmemeli.

Kullanmış olsam da beğenmediysem 14 gün içinde iade eder miyim? Bu bilgi doğru mu? Kulak üstü kulaklıklar hijyen kategorisine girmiyor mu?

Kullanmış olsam da beğenmediysem 14 gün içinde iade eder miyim? Bu bilgi doğru mu? Kulak üstü kulaklıklar hijyen kategorisine girmiyor mu?

Maalesef hijyen kategorisinde. Ha iade etmek denenillir mi evet denenir.

Eğer İstanbul, İzmir, Ankara ve Muğla'da oturuyorsan veya gidebilirim dersen hifilife mağazasına gidip ürünü dene derim. Geldiğinde açıp denemek yerine beğenmediğin için direkt iade başlatırsın. Jelatin açılmadığından dolayı büyük ihtimalle iade alırlar.

Hijyen ürünü diye büyük ihtimalle iptal ederler iade isteğini.
Mavi momentum 4 Wireless, yeşil olan Bose 700.

Eki Görüntüle 2314141

Momentum 4

Eki Görüntüle 2314145

Bose 700.

Eki Görüntüle 2314146

Grafiklere bakarsak momentum 4 daha dolgun bir bass tepkisi verecektir.

Grafiklerden anlaman çok etkileyici ben hiç anlamıyorum. Dinlediğim müzik kimisi hafif baslı yabancı pop müzikleri. Bose 700 sesi iadre eder, klasik müzik dinlencekse tavsiye ederim ama basslarda neredeyse hiç yok. Kardeşim 1.000 TL'ye JBL marka kulaklık aldı onda bile pop müziklerde kulakları titretiyor baslar, 20 bin TL'lik Bose bomboş. Allah'tan 50 TL'lik çekilişte çıkmıştı :) para vermedim yani.

Merhaba. Az önce Sennheiser Momentum 4 sipariş verdim ama işsiz, garibanın teki olduğum için :) sesi beni üzer mi diye endişeliyim. Kullanılan kulak üstü kulaklıklar iade oluyor mu? Kulak içi kulaklıkların iade olmadığını biliyorum ama belki kulak üstü farklıdır?

Üretici firma tekrar sıfır olarak satamayacagi için kutu acildiktan sonra iade almama ihtimali yüksek.

Bu grafikten ben pek bir şey anlamadım ama sana helal olsun:) bir şeyler biliyorsun anlaşılan bravo

Benim bildiğim kadarıyla kulak içi kulaklıklarda bazı satıcılar hijyen ürünü falan diyor iade etmeye pek yanaşmıyor. Sizinki kulak üstü olduğu için sorun çıkacağını sanmıyorum. Tüketici yasaları çok net. İnternet siparişinde 14 gün içinde iade hakkın var. Eğer iade almıyoruz derlerse direkt Tüketici hakem heyetine başvurun. Yani bu satıcının tercihinde olan bir seçenek değil. Direkt size ait olan bir hak. Tabii dediğim gibi kulaklığın kendisine, kutusuna veya kutu içeriğindeki herhangi bir şeye zarar gelmemeli.

Grafiklerden anlaman çok etkileyici ben hiç anlamıyorum. Dinlediğim müzik kimisi hafif baslı yabancı pop müzikleri. Bose 700 sesi iadre eder, klasik müzik dinlencekse tavsiye ederim ama basslarda neredeyse hiç yok. Kardeşim 1.000 TL'ye JBL marka kulaklık aldı onda bile pop müziklerde kulakları titretiyor baslar, 20 bin TL'lik Bose bomboş. Allah'tan 50 TL'lik çekilişte çıkmıştı :) para vermedim yani.

Yani basslarınızı canlandırmak için 30-60Hz'ye +4, 120Hz'ye +2, 250'ye de +1 verebilirsiniz wavelet veya flateq üzerinden.

Ha bu değerler yetmezse +5,+3,+2 veya +6,+4,+3 gibi yapılabilir.

Dediğim gibi eğer İstanbul, İzmir, Ankara ve Muğla'da oturuyorsan veya gidebilirim dersen hifilife mağazasına gidip ürünü dene derim. Sadece git dene.

Benim bildiğim kadarıyla kulak içi kulaklıklarda bazı satıcılar hijyen ürünü falan diyor iade etmeye pek yanaşmıyor. Sizinki kulak üstü olduğu için sorun çıkacağını sanmıyorum. Tüketici yasaları çok net. İnternet siparişinde 14 gün içinde iade hakkın var. Eğer iade almıyoruz derlerse direkt Tüketici hakem heyetine başvurun. Yani bu satıcının tercihinde olan bir seçenek değil. Direkt size ait olan bir hak. Tabii dediğim gibi kulaklığın kendisine, kutusuna veya kutu içeriğindeki herhangi bir şeye zarar gelmemeli.

Hocam Sennheiser sitesine girip sitedeki chat bota sordum. Verdiği cevap;
"Evet, Sennheiser Momentum 4 Wireless Kulak Üstü Kulaklığı internet siparişiyle aldıktan sonra 14 gün içinde iade etme hakkınız bulunmaktadır. İade işleminin gerçekleşebilmesi için ürünün orijinal kutusunda ve kutu içeriğinin tam olması gerekmektedir. Ancak, kulak içi kulaklıklar ve kulak silikonları/süngerleri gibi ürünlerde ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu kısımlar açılmışsa, sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler yönetmeliğine dayanarak bu ürünlerin iadesi yapılmamaktadır."

Yani basslarınızı canlandırmak için 30-60Hz'ye +4, 120Hz'ye +2, 250'ye de +1 verebilirsiniz wavelet veya flateq üzerinden.

Ha bu değerler yetmezse +5,+3,+2 veya +6,+4,+3 gibi yapılabilir.

Dediğim gibi eğer İstanbul, İzmir, Ankara ve Muğla'da oturuyorsan veya gidebilirim dersen hifilife mağazasına gidip ürünü dene derim. Sadece git dene.

Acaba bu kulaklıkla ilgili başka neler biliyorsunuz, yani yeni versiyonu yakında çıkar mı? Ben aldıktan kısa süre sonra çıkarsa üzülürüm çünkü blutooth 5.4 çıktı, 360 özellikler, Dolby Atmos özellikler, yeni codekler vs çıktı. Yeni kulaklık çıkartırsalar büyük ihtimal bu özellikleride eklerler.2-3 sene sonra çıkcaksa üzülmem ama. Fiyatın yükselmiceğini bilsem bekleyeceğim ama bilemiyosunki, daha yeni 4 bin TL indirim olmuşken almak istiyorum.

Acaba bu kulaklıkla ilgili başka neler biliyorsunuz, yani yeni versiyonu yakında çıkar mı? Ben aldıktan kısa süre sonra çıkarsa üzülürüm çünkü blutooth 5.4 çıktı, 360 özellikler, Dolby Atmos özellikler, yeni codekler vs çıktı. Yeni kulaklık çıkartırsalar büyük ihtimal bu özellikleride eklerler. 2-3 sene sonra çıkcaksa üzülmem ama. Fiyatın yükselmiceğini bilsem bekleyeceğim ama bilemiyosunki, daha yeni 4 bin TL indirim olmuşken almak istiyorum.

3 ile 4 arasında 3 senelik bir fark varmış, bir o kadar dersen seneye çıkarsa çıkar.

Momentum 4'te aptX adaptive var zaten onunla birlikte kullanırsın. Yani iptal etmenin anlamı yok açıkçası. İçine LDAC, lhdc veya aptX lossless eklemedikleri sürece pek de bir önemi yok Codec'in.

Hocam Sennheiser sitesine girip sitedeki chat bota sordum. Verdiği cevap;

Bu güzel haber, teşekkür ederim.

3 ile 4 arasında 3 senelik bir fark varmış, bir o kadar dersen seneye çıkarsa çıkar.

Momentum 4'te aptX adaptive var zaten onunla birlikte kullanırsın. Yani iptal etmenin anlamı yok açıkçası. İçine LDAC, lhdc veya aptX lossless eklemedikleri sürece pek de bir önemi yok Codec'in.

Bir yandan aklım Sony XM5 de. İlginç özellikleri varmış ve daha ucuz ama bass ve ses netliği momentum 4 daha iyi diyorlar neyse ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Korktuğum başıma geldi. Ses kalitesi Bose kulaklığımdan bir tık kötü. Ses seviyesi düşük, ben yüksek ses dinlemeyen birisiyim bana bile ses yüksekliği düşük geldi ayrıca PC'de kullanırken milisaniyelik bağlantı kopuyor, sinir bozucu. İade oluşturdum bakalım ne olacak. Bu ürün inceliyenlerin sahtekar olduğunu düşünmeye başladım. Şöyle harika böyle harika diyorlar, aldım ama 1.000 TL kulak içi kulaklığımla aynı ses kalitesinde, ne anladım ben bu işten? Anlaşılan biz parayı markanın ismine veriyoruz, hava atmak için, ses kaliteleri fazla duyulmayan kulaklık markaları ile aynı resmen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı