- Makaleler
- 13
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
Korktuğum başıma geldi. Ses kalitesi Bose kulaklığımdan bir tık kötü. Ses seviyesi düşük, ben yüksek ses dinlemeyen birisiyim bana bile ses yüksekliği düşük geldi ayrıca PC'de kullanırken milisaniyelik bağlantı kopuyor, sinir bozucu. İade oluşturdum bakalım ne olacak. Bu ürün inceliyenlerin sahtekar olduğunu düşünmeye başladım. Şöyle harika böyle harika diyorlar, aldım ama 1.000 TL kulak içi kulaklığımla aynı ses kalitesinde, ne anladım ben bu işten? Anlaşılan biz parayı markanın ismine veriyoruz, hava atmak için, ses kaliteleri fazla duyulmayan kulaklık markaları ile aynı resmen.
Bak şimdi bağlantı kopmaları kaçınılmaz bir şey çoğu mal BT'de kopma yapıyor zaten buna yapacak bir şey yok.
Ses seviyesi konusunda bir şey demek istemiyorum şahsen gayet yeterli bulduğum bir mal.
İade alacaklarını da hiç sanmıyorum. Söylediğim gibi yakınınızda ki bir deneyim mağazasından denemeniz daha iyi olacaktı. 14 gün içinde en yakındaki mağazaya otobüsle git gel yapıp hem gezip hem de denemek daha uyguna gelirdi.
1000₺ olan kulaklıklarla ses kalitesi olarak alakası yok ama neyse. İncelemelerde abartıyorlar mıdır abartıyorlardır ancak anlattığınız gibi bir kulaklık kesinlikle değil.
Bose 700 ile konuşmak gerekirse Bose 700 zaten vokal odaklı bir kulaklık, momentum 4 ise enstrüman ayrımlarının ön plana çıktığı biraz daha çeşitli türlere uyum sağlayacak bir ürün.
Bilgisayara aptX BT Codec'i kur, telefonda da aptX adaptive ile olmuyorsa aptX ile kullan. Hiç beğenemiyorsan 2.el'de satacaksın yapacak bir şey yok.