Kulaklığın bakır kabloları nereye takılır?

TrYaSaR51

Hectopat
Daha fazla  
Gamepower kulaklığımda ses problemi vardı bende kablo çıkmıştır diye düşünürek kumanda kımsını açtım kabloların 2 tanesinin lehimi çıkmış. Bunları nereye lehimleyebileceğimi bilmiyorum bunu herhangi bir elektrikçiye götürsem yapabilirim mi ya da garantiye yollarsam ne zaman sürede gelir, ne öneririsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower kulaklığımda ses problemi vardı bende kablo çıkmıştır diye düşünürek kumanda kımsını açtım kabloların 2 tanesinin lehimi çıkmış. Bunları nereye lehimleyebileceğimi bilmiyorum bunu herhangi bir elektrikçiye götürsem yapabilirim mi ya da garantiye yollarsam ne zaman sürede gelir, ne öneririsiniz?
Muhtemelen içini açtığınız için garanti kapsamında olmayacaktır. Eğer fotoğrafını atarsanız daha çok yardımcı olmaya çalışabiliriz. Ve kulaklıkların kabloları çok hassastır bende de rampage vardı kablosu çok ince olduğu için çok zor lehim tutuyordu. Bir elektrikçiye lehimletebilirsiniz ama hangisi nereye lehimletilecek söyleyin aksi takdirde yanlış yerleri lehimleyebilirler.

Muhtemelen içini açtığınız için garanti kapsamında olmayacaktır. Eğer fotoğrafını atarsanız daha çok yardımcı olmaya çalışabiliriz. Ve kulaklıkların kabloları çok hassastır bende de rampage vardı kablosu çok ince olduğu için çok zor lehim tutuyordu. Bir elektrikçiye lehimletebilirsiniz ama hangisi nereye lehimletilecek söyleyin aksi takdirde yanlış yerleri lehimleyebilirler.
Direk garantiye yollama kararı aldım hocam
Dostum 3 tane yer olamsı lazım biri sağdakine değirine soldakine lehimle.

Yani garantisi varken denemekten zarar gelmez hocam. Umarım garanti kapsamında yardımcı olurlar...

Umarım korkuyorum ufak.

1684347858382.png

Birde içi bu şekilde hocam.(internetten aldım aynısı)

Umarım korkuyorum ufak.

Eki Görüntüle 1782714
Birde içi bu şekilde hocam.(internetten aldım aynısı)
Soldaki kabloların lehimi kolay yapılır muhtemelen de , sağda ki kablolar için aynısını pek söyleyemem. Çok ince duruyor kablosu. Eğer garanti kapsamında değilse bir elektrikçiye götürüp lehim attırabilirsiniz.

Soldaki kabloların lehimi kolay yapılır muhtemelen de, sağda ki kablolar için aynısını pek söyleyemem. Çok ince duruyor kablosu. Eğer garanti kapsamında değilse bir elektrikçiye götürüp lehim attırabilirsiniz.

Galiba garanti kapsamında hocam emin değilim elektrikçiyle uğraşmak istemediğimden direk garantiye yollama taraftarıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı