Kulaklığın bezini kesmek kulak kirlenmesini önler mi?

DDLAO

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2021
Mesajlar
2.096
Makaleler
3
Çözümler
21
Yer
Şehinşah Konseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocalarım merhaba. Bende Rampage Styles 7.1 kulaküstü kulaklık var. Benim kulaklarım tozlara karşı anında kir salgılıyor, o yüzden de kulağım tıkanıyor. Yani 1 gün boyunca kulağımda kulaklıkla gezsem, diğer gün hastane çıkaramaz o kiri. Birkaç kez temizlettim kulağımı bunun yüzünden. Şimdi de Razer Kraken alamayacağım için, kulaklığın süngerlerinin ortasındaki bezi kestim belki tozlar orada birikiyordur diye. Yani şu an o yumuşak yerlerinde bez yok, direkt olarak kulağıma geliyor ses ancak süngeri çıkartmadığım için bir ağrıtma olmuyor. Sizce bir çözüm yolu mudur bu? Yine aynı şekilde tıkanır mı kulağım? Çünkü boşa elimi yırtmak istemem. Eğer bu sorunu çözmeyecekse başka ne yapabilirim bu sorun için?
Bilen yok mu?
 
Son düzenleme:
Bunun direkt olarak kulakliktaki bez ile alakasi oldugunu sanmiyorum. Zira kulaklik takmak genel olarak kulaktaki kiri ve bakteriyi artiran bir mevzu.


Kulak ici kulaklik yazdigina bakmayin. Digerleri de ayni.

Not: Kardesim de kulak üstü kullakliklarla müzik dinliyor. Onda da sürekli kulak tikanikligi meydana geliyor.
 
Bunun direkt olarak kulakliktaki bez ile alakasi oldugunu sanmiyorum. Zira kulaklik takmak genel olarak kulaktaki kiri ve bakteriyi artiran bir mevzu.


Kulak ici kulaklik yazdigina bakmayin. Digerleri de ayni.
Hocam peki bunun bir çözümü var mıdır? Çünkü cidden kulaklık takamıyorum. FPS oyunlarını düzgünce oynamam neredeyse imkansız. Ne zaman taksam 1 günde tıkanıyor. Bildiğiniz bir çözüm var mı yoksa takmayayım mı? Aslında temizletebilirim çok tıkanınca ama virüs bu kadar artmışken gitmek de istemiyorum.
 
Kesin cözümü hakkinda hicbir fikrim yok dogrusu. Yalniz yukarida da belirttigim gibi, bu durum kardesimde de sürekli meydana geliyor, cünkü kendisi sürekli kulak üstü kulaklik ile müzik dinleyip, film izliyor.

Takacaksaniz uzun süre kullanmamaya özen gösterin derim. Ben zaten kulak cinlamasindan dolayi kulaklik takamiyorum. O yüzden de kir bana fazla musallat olmuyor :D
 

Geri
Yukarı