Kulaklığın mikrofonu bilgisayarı algılamıyor

hocam realtek audio consoleden jak ayarlarından jak ayarlarını değiştirmeyi deneyin jakı ayır gibi seçenekler var ise bir de öyle deneyin.

Hocam Realtek Audio Console'den jak ayarlarından jak ayarlarını değiştirmeyi deneyin jakı ayır gibi seçenekler var ise bir de öyle deneyin.

Hocam baktım jak ayarı diye bir şey yok Realtek HD Audio Manager'de varmış oda yüklü değil bende nereden yüklenir biliyor musun?

Hocam internetten, güvenilir bir kaynaktan yükleyebilirsiniz ayrıca Microsoft Store'ye de bakabilirsiniz.

Tabii ki hocam buyurun.

Kulaklık ses alıyor duyuyorum yani fakat mikrofon çalışmıyor. Her yerde seçili mikrofon ses algılamıyor sadece sesi açma kapama tuşuna basınca bir ses çıkıyor yoksa hiç çıkmıyor. Marka.

1747235467478.png

Kulaklık ses alıyor duyuyorum yani fakat mikrofon çalışmıyor. Her yerde seçili mikrofon ses algılamıyor sadece sesi açma kapama tuşuna basınca bir ses çıkıyor yoksa hiç çıkmıyor. Marka.

Eki Görüntüle 2490719
hocam orada mikrofon düğmesi var aktif olduğundan emin olun öncelikle, sonra da ürünün driverleri var mı kontrol edin hocam, realtek control centerden mikrofonu takılı jak olarak görüyor mu kontrol edin orada mikrofon duyarlılık seviyesini 100 yapabilirsiniz, mikrofon jaklı değilse usbliyse cihazın üzerindeki kontrol panelini kurcalayın, ses açma kapama tuşuna basınca bir ses çıkıyor demişsiniz mikrofon lambası yanıkken fulleyin belki de mikrofon düğmesine basıp aynı zamanda da artı tuşuna basınca mikrofon duyarlılığını açıyordur diyeceklerim bu kadar şimdilik, sorun devam ederse ses ayarlarında mikrofonun olduğu sekmeye bakmam lazım şimdi görmeden anca bunları diyebiliyorum iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı