Kulaklığın mikrofonu PC'de Çalışmıyor

DeWitt

Kilopat
Katılım
28 Kasım 2015
Mesajlar
1.219
Çözümler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Benim çok değişik bir sorunum var. Şimdi ucuz bir kulaklık kullanıyorum. Mikrofonu eskiden gayet iyi çalışıyordu. Sonrasında çalışmamaya başladı. Mikrofonu telefona takıp ses kaydedince çalışıyor ama bilgisayara bağlayınca çalışmıyor. USB harici ses kartı aldım, bu kez kulaklık çalışıyor mikrofon yine çalışmıyor. Az önce Discord'da ses testi yaptım böyle frekanslar karışıyormuş gibi kötü bir ses geliyor. Kanaldan birisi konuşunca benim mikrofonun aygıtta ki bar yükseliyor ama ben konuşunca ses iletmiyor. Ya anakart jak girişlerinde sorun var ya da yazılımsal bir sorun var. Bugün Windows 8.1 'den Windows 10 'a geçiş yaptım problem halen devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Aklımda PCI ses kartı almak var. Ek dosyalara 2 adet ekran görüntüsü bıraktım. Bir tanesi ben konuşunca (bar'da hareket yok) ikincisi karşıdaki konuşunca (bar yeşil oluyor). Umarım gerek kalmadan çözülür. Hayırlı ramazanlar, hayırlı geceler.
2.ses.PNG
s1.PNG

Flood yapmak istemiyorum ama güncel.
 
Son düzenleme:
Merhabalar forumda yenisiniz sanırm o yüzden kuralları okumanızı öneririm. Konunun öne çıkması adına üst üste gereksiz yorum atmak yasaktır bilginize. Sorununuza gelecek olursak ses sürücüleriniz güncel mi?
Kuralları biliyorum ama maalesef önce çıkarmadan da yanıt alamıyorum. Evet sürücüler güncel.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı