Kulaklık iadesi için tüketici hakem heyeti kararım çıktı

Evet hatırladım daha önceki konunuzu görmüştüm. Kablosuz diye aldım kablolu çıktı demiştiniz. Bu hijyen olayı da son zamanlarda iyice popüler oldu. Bilemiyorum belki kulak içi kulaklık olabilir sadece. Çünkü ben bir gaflette bulunup vatandan Rampage kulaklık aldım. 1 saat sonra denedim ve koşarak vatana geri gittim iade edip Logitech almak istedim iade aldılar direk. Yerine Logitech aldım. Bir sorun çıkarmadılar. Şimdi linç yiyeceğim ama Razer konusunda haklısınız bence sadece kulaklık değil hiçbir ürünü hype'landığı kadar iyi değil.

@Akıncılar hocam merhaba benim de kulaklık ile ilgili sorunum oldu THH başvurdum. THH süreciniz nasıl geçti ve ne kadar sürede sonuçlandı söyleyebilir misiniz?

Sanıyorum kulak üstü bir kulaklıktı. Kulak içi bir kulaklıkta bu kararın çıkacağını sanmıyorum. Hayırlı olsun.
Kanunu belirterek kararı açıklamışlar, kanuna göre kulak içi - kulak üstü diye bir fark bulunmuyor. İstisnai ürünler içerisinde de kulaklıklarla alakalı hiçbir belirtme yok.

Çoğu kulaklık firması ürünün altına cayma hakkı kapsamında değildir diye uzun uzun kanun gibi yazı yazıyor, haberiniz olsun o yazının hiçbir geçerliliği yok sadece tüketiciyi caydırmamak için göz boyamadan ibaret. Geçmiş olsun hocam, paylaşım için de ayrıca teşekkürler

Hocam karar çıktıktan sonra iade işlemini hemen yaptılar mı icra takibi mi başlattınız? Ürün geri yollama işini nasıl yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…