Kulaklık klavye mouse önerisi

Hocam bütçe belirtmedim. Çünkü fiyatı ne kadar ıyı olursa o kadar uzun ömürlü ve iyi kaliteli malzeme kullanılıyor. Benım dedıgım gibi bütçe hiç fark etmez. El tutuşu dediğiniz altı üstü bir mouse illaki biri elinize uyar. Adam bana 35k mouse linki atmış sence mantıklı mı? Onu alacak bütçem var ama 1 tane ekipmana o kadar para vermek sacmalıktan başka bir şey değil. Sizin attıgınız Corsair'ların kailtesi daha ıyı ucuz olmasına ragmen arada fark var.

Fiyatı ne kadar iyi olursa o kadar uzun ömürlü ve iyi kaliteli malzeme kullanılmıyor, bazen tam tersi bile olabiliyor.
Mouse seçerken en önemli faktör el boyutunuz ve tutuş şekliniz, ben size çok küçük bir mouse önersem siz de alsanız, elinize küçük gelse ne olacak?
Hijyen ürünü olduğu için iade de edemeyeceksiniz.

Fiyatı ne kadar iyi olursa o kadar uzun ömürlü ve iyi kaliteli malzeme kullanılmıyor, bazen tam tersi bile olabiliyor.
Mouse seçerken en önemli faktör el boyutunuz ve tutuş şekliniz, ben size çok küçük bir mouse önersem siz de alsanız, elinize küçük gelse ne olacak?
Hijyen ürünü olduğu için iade de edemeyeceksiniz.

Genelde simetrisi düz olan fareleri tercıh edıyorum. Onerınıze baktıktan sonra kendıme gore uygun mu diye bakarım problem yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı