Kulaklık mı klavye mi?

MeteKağan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
Rx6700xt
2X8 Ram
2tb harddisk
500 ssd
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar zaman içinde ikisini de alacağım ama maalesef bayramdan bayrama harçlık alabiliyorum şu an elimde 1500TL gibi bir para var. Şunu belirteyim klavyemde CTRL, space, Shift gibi bazı tuşlar nadirde olsa basmamaya başladı, kulaklığımda da yavaş yavaş sesler cazırdamaya başladı. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar zaman içinde ikisini de alacağım ama maalesef bayramdan bayrama harçlık alabiliyorum şu an elimde 1500TL gibi bir para var. Şunu belirteyim klavyemde CTRL, space, Shift gibi bazı tuşlar nadirde olsa basmamaya başladı, kulaklığımda da yavaş yavaş sesler cazırdamaya başladı. Sizce ne yapmalıyım?

Klavye al sağlamını al kulaklığı çok önemseme e-sporcu olacağım demiyorsan :D bitpazarından 5 liraya bile kulaklık alırsın.

Fps oyunları oynuyorsanız kulaklık alın. Eğer hikaye tarzı oyunlar ise klavye alın.

Önceliğin klavye olsun bence.

Bozuk klavyeyle FPS nasıl oynasın?
Tamamen bozuk demiyor belirli tuşlar bozuk diyor space i mousewhelldown a atar. Kulaklık bozuk olursa sessiz fps oyunumu olur?

100 200 e bi klavye alsın klavye mükemmel önemli birşey değil. En pahalı klavyeyi alsan uzman olmuyorsun oyunlarda. Kulaklık ses kalitesi daha önemli.

İlk klavye al. Kulaklıktaki cızırtısı eğer rahatsız ediyorsa ucuz bir kulak içi kulaklık idare eder seni, Ramazan Bayramı da yakın zaten. Bir kulak üstü alırsın o zaman da ama tavsiyem kulak üstü alırsan bile dışarıda da kullanabileceğin şık bir şey alman. SteelSeries falan alabilirsin.

Tamamen bozuk demiyor belirli tuşlar bozuk diyor space i mousewhelldown a atar. Kulaklık bozuk olursa sessiz FPS oyunumu olur?

100 200'e bir klavye alsın klavye mükemmel önemli bir şey değil. En pahalı klavyeyi alsan uzman olmuyorsun oyunlarda. Kulaklık ses kalitesi daha önemli.

Bilemem, bozuk klavyeyle kaybedilen oyunlar insanı sinirlendiriyor.(bizzat yaşadım)

Haklısınız ancak gidip de klavyeye bir ton para verilmez. O paraya kulaklık daha mantıklı 1000TL civarı kulaklık alır 500'e de klavye.

Evet, 500 TL'ye klavye bulabilir ancak 1000 TL'ye güzel bir kulaklık bulamaz.(benim dediğim tarzda hem dışarıda hem oyun oynarken kullanabileceği.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı