RDR2 mi klavye mi?

Aktif Online'i olsa neyse diyeceğim de offline bir oyuna pek para bayilmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. 1 ay sonra patlasa ne zaten 20 TL'ye offline modu bitirir 2-3 haftada. RDR2'yi yarıladim sonra bıraktım evet teknik olarak map olarak üst düzey ancak çok gereksiz abartılıyor.

Hocam Rockstar Games'in çıkardı GTA 3 vc San Andreas sonra çıkardığı en iyi oyun ama renkler ve zevkler tartışılmaz.

Klavye al RDR 2 de korsan indir. Türkçe dil desteği olmayan her oyun korsan indirilmeyi hak ediyor. Ve muhteşem çalışıyor zaten ana oyun hikaye. Klavye alırım. Bütün.

Korsan indiniz için Türkçe çıkmıyor çoğu oyun PlayStation çoğu oyun Türkçe dublaj ve alt yazılı çıkıyor neden korsan indirilmiyor.

Hocam Rockstar Games'in çıkardı GTA 3 vc San Andreas sonra çıkardığı en iyi oyun ama renkler ve zevkler tartışılmaz.
Yok bana göre rockstarin çıkardığı en iyi oyun zaten de kitlesinden dolayı sevemiyorum oyunu. Ne zaman rdr2 hakkında ufak olumsuz bir şey söylesem Arthur Morgan nickli bir eleman çıkıp sallıyor bana genelde.
Bu sizin düşünceniz bence hiç de fazla abartılmıyor mükemmel oyun.
Ben zaten çok iyi olduğunu kabul ediyorum teknik olarak hikaye olarak harita olarak vb. Ancak gidip de 300-400 saat hiç sıkılmadan oynanacak bir oyun değil. Kitlesinin abarttigi kadar yok demeye calisiyorum sadece.

Korsan indiniz için Türkçe çıkmıyor çoğu oyun
Alakası yok, ruslar bizden çok çok daha fazla torrent kullanıyorlar hatta direkt oyunları crackliyorlar yine de oyunlar rusça dil desteği alıyor. Çoğu firma Türkiye pazarını değersiz görüyor o yüzden bizim dilimize pek önem vermiyorlar.

300-400 saat hiç sıkılmadan oynanacak bir oyun değil. Kitlesinin abarttigi kadar yok demeye calisiyorum sadece.

Burada haklısınız 200 saatten sonra oyun bayıyor.

Alakası yok, ruslar bizden çok çok daha fazla torrent kullanıyorlar hatta direkt oyunları crackliyorlar yine de oyunlar rusça dil desteği alıyor. Çoğu firma Türkiye pazarını değersiz görüyor o yüzden bizim dilimize pek önem vermiyorlar.
Kesinlikle katılıyorum. Mesela mafia serisini türk halkı gayet sevmesine rağmen yeni oyununda turkce altyazı bile yok. Şahsen bizi değerli görmeyen firmalarin oyunlarına para vermemek lazım.

Alakası yok, Ruslar bizden çok çok daha fazla Torrent kullanıyorlar hatta direkt oyunları crackliyorlar yine de oyunlar Rusça dil desteği alıyor. Çoğu firma Türkiye pazarını değersiz görüyor o yüzden bizim dilimize pek önem vermiyorlar.

Hocam sonuçta orada emek var o emeğin karşılığıni veriyorsun crack çalmak gibi bir şey oluyor kul hakina giremem zaten. Ve ekstra CMD açılıyor crackli indirince.

En sevdiğim oyun olmasına rağmen dijital bir ürün için klavyeden vazgeçmezdim. Ayrıca kütüphanede olması şart değilse, 20-25 liraya paylaşımlı hesap alıp oynayabilirsin.

Klavyeyi bırakıp RDR2 alacak kadar ne yaşadın be kardeşim 😀 İptali geri çek kusura bakmayın yanlışlık oldu de sonra 20TL ye offline hesap satın al hikayeyi oyna bitir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı