RDR2 mi klavye mi?

Biraz ilginç bir karşılaştırma olmuş 😃 Ama illa ki birini seçecek olsam, klavye alırdım. Ardından RDR'yi ya korsan indirirdim, ya da itemsatış'tan RDR hesabı alıp oradan oynardım.

Merhaba bugün Online üzeriden bir F/P klavye aldım yaklaşık 20 dolar. Satın aldıktan sonra sreamde RDR2'nin indirimde 15 dolar olduğunu gördüm çok oynamak istediğim bir oyun. Bende sipariş kargoya verilmeden iptal ettim. Sizce ne yapmalıyım?
Şuan kullandığın klavye kötüyse bence klavye al. RDR2 yi crack bitirdim ben.

Sorulmasina gerek bile olmayan bir soru. Tabii ki klavye. Bir oyun hiçbir zaman uzun süre kullanacağın bir ekipmanın yerini tutamaz. Ki rdr2'yi kaç saat oynayacaksın en fazla arkadaşların 300 saat diyerek abarttigina bakma. Klavyeni al geç.

Sorulmasina gerek bile olmayan bir soru. Tabii ki klavye. Bir oyun hiçbir zaman uzun süre kullanacağın bir ekipmanın yerini tutamaz. Ki RDR2'yi kaç saat oynayacaksın en fazla arkadaşların 300 saat diyerek abarttigina bakma. Klavyeni al geç.

Hocam RDR2 hiç oynamadiniz galiba 20 dolarlık klavyeden ne bekliyorsunuz mouse olsa anlayacağım ama klavye eğer klavyesi varsa almasına gerek yok zaten çoğu klavyenin tuşları siliniyor İtemsatış'tan hesap alırım diyen arkadaşlar var o da 1 ay sonra patlar bana kalırsa klavyesi varsa RDR 2 alması yine de kendi bilir.

Hocam RDR2 hiç oynamadiniz galiba 20 dolarlık klavyeden ne bekliyorsunuz mouse olsa anlayacağım ama klavye eğer klavyesi varsa almasına gerek yok zaten çoğu klavyenin tuşları siliniyor İtemsatış'tan hesap alırım diyen arkadaşlar var o da 1 ay sonra patlar bana kalırsa klavyesi varsa RDR 2 alması yine de kendi bilir.
Aktif online'i olsa neyse diyeceğim de offline bir oyuna pek para bayilmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. 1 ay sonra patlasa ne zaten 20 TL'ye offline modu bitirir 2-3 haftada. RDR2'yi yarıladim sonra bıraktım evet teknik olarak map olarak üst düzey ancak çok gereksiz abartılıyor.

Merhaba bugün Online üzeriden bir F/P klavye aldım yaklaşık 20 dolar. Satın aldıktan sonra sreamde RDR2'nin indirimde 15 dolar olduğunu gördüm çok oynamak istediğim bir oyun. Bende sipariş kargoya verilmeden iptal ettim. Sizce ne yapmalıyım?

Klavye al RDR 2 de korsan indir. Türkçe dil desteği olmayan her oyun korsan indirilmeyi hak ediyor. Ve muhteşem çalışıyor zaten ana oyun hikaye. Klavye alırım. bütün

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı