Daha fazla
Mikrofon basını düşürebilirsin. Tavsiyem +10.0 dBWindows üzerinden mikrofon ayarı nasıl olmalıdır? Dip ses vs. olmaması için hangi şeyleri yapmalıyız, dikkat etmeliyiz?
Dip sese uğultu denebilir. Kulaküstü kulaklıkta dip ses duymuyorum ama telefon kulaklığımı laptoba takınca oluyor. Pc de bir şey açık değilken 1-2 saniye dip ses olup kendi kendine kesilebiliyor.Sadece mikrofonu kullanırken mi geliyor ve fan sesine mi benziyor?
Öyle deneyince daha iyi geldi. Teşekkürler. Peki şeyi biliyor musunuz, kulaklığa gelen sesin kulaklık mikrofonuyla karşıya gitme sorununu?Mikrofon basını düşürebilirsin. Tavsiyem +10.0 dB
Stereo karışımını kapatıp dener misin?Dip sese uğultu denebilir. Kulaküstü kulaklıkta dip ses duymuyorum ama telefon kulaklığımı laptoba takınca oluyor. Pc de bir şey açık değilken 1-2 saniye dip ses olup kendi kendine kesilebiliyor.
Öyle deneyince daha iyi geldi. Teşekkürler. Peki şeyi biliyor musunuz, kulaklığa gelen sesin kulaklık mikrofonuyla karşıya gitme sorununu?
Kapalı o. Ses kaydederken bile kulaklığa gelen ses mikrofona her türlü gidiyor.Stereo karışımını kapatıp dener misin?
Yüklü hocam. Bugün yeniden yükledim. Laptop kullanıyorum. Dell 7577 .Bilgisayarında Realtek sürücüsü yüklü mü? Yüklü değilse Anakart markasını yazar mısın?
Tam hatırlamıyorum ama Realtek üzerinden biraz kurcalarsanız bulacağınızı düşünüyorum.Yüklü hocam. Bugün yeniden yükledim. Laptop kullanıyorum. Dell 7577 .
Realtek de bir ayar yeri yok bende. Control uygulaması açılmıyor bende.Tam hatırlamıyorum ama Realtek üzerinden biraz kurcalarsanız bulacağınızı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.