Merhaba normal sıradan telefon için kullandığım kulak içi kulaklığımı bilgisayarıma taktığımda ses alıyorum fakat Discord üzerinden karşı tarafa gitmiyor yardımcı olur musunuz?
Kulaklığım,
Kulaklığım,
Bildiğim kadarıyla bu tür tek jack çıkışlı kulaklıkları bilgisayarda kullanırken böyle oluyor. Çıkışı ses girişine takarsanız ses alırsınız ama mikrofon çalışmaz. Diğer girişe takarsanız kulaklıktan ses gelmez ama sizin sesiniz karşıya gider.
Hem mikrofon hem sesi aynı girişten alamazsınız maalesef.Teşekkür ederim cevabın için fakat kasa arkasında bulunan yeşil girişin dışında mavi olan girişe Jak'ı taktığımda mikrofon yine ses almıyor ne yazık ki ikisini de tek porttan alamıyor mu acaba?
Hem mikrofon hem sesi aynı girişten alamazsınız maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.