Kulaklık mikrofonu çalışmıyor

Lazoglu5353

Decapat
Hoparlör ve kulaklıkta sorun yok, ses geliyor. Hiçbir şekilde kulaklıgımın mikrofonunu kullanamıyorum. Kayıt aygıtlarından varsayılan olarak seçtim, driverlerim ile ilgili sorun yok ama çözemiyorum.
  • İşletim sistemim Windows 10
  • Anakart modeli Gigabyte B75M-D3H
  • Ses kartımın donanım kimliği: PCI\VEN_13F6&DEV_0111&SUBSYS_011113F6&REV_10
Onboard ses kartımda aynı sorunu yaşıyorum, daha doğrusu onboard ses kartında hiç ses alamıyorum driverlerini da kurdum.
Harici USB ses kartı ile denedim yine sorun aynı, kulaklık çalışıyor mikrofonu çalışmıyor. Başka sistemlerde denedim sorunsuz çalışıyor. Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar'dan Gizlilik kısmına girin.
Sol taraftan Mikrofon'a tıklayın ve Uygulamaların mikrofonunuza erişmesine izin verin ayarını açın.

mikrofon.PNG

Buyrun bunlarda kayıttan yürütme aygıtları kayıt aygıtları ve aygıt yöneticisi görüntüleri tüm seçenekleri denedim bir türlü çözemedim şöyle bir durumda var realtek ile test ettiğimde realted hd yöneticisinde jak taktığımda göstermiyor tüm driverleride denedim neredeyse

Kulaklığın modeli nedir?
Kulaklıgın modeli rampage tam ürün kodunu bilmiyorum ama şöyle bir durum var diğer kulaklıklardada sorun aynı yani kulaklık sorunsuz çalışıyor

Dosya Ekleri

• sesss.png
    sesss.png
    64,2 KB · Görüntüleme: 2.039
  • sesssss.png
    sesssss.png
    9,6 KB · Görüntüleme: 2.002

eger bilgisayarında 2 girişli ytani mik için ayrı kulaklık için ayrı yer varsa ve kulaklıgında tek kablo varsa bunun gibi bir kablo alman gerekir
bende de aynbı sorun var ama bıraz degısık galıba bende ses gelıyor mıkrafon calısmıyor yardık edermısınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı