Kulaklık mikrofonundan garip sesler çıkıyor

EREN2702

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 8.1 32-bit, İntel Core 2 Duo 2.00 Ghz, 222 GB HDD, NVIDIA Geforce 9200m GS, Laptop.
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Kulaklığım başustu kulaklık ama mikrofonundan garip sesler çıkıyor. Yani garip ses dediğim hani five night at Freddys'deki arka plan sesi gibi çok değişik bir ses. Mikrofon basını kapattım yine geliyor nasıl çözebilirim?

Merhaba. Kulaklığım başustu kulaklık ama mikrofonundan garip sesler çıkıyor. Yani garip ses dediğim hani five night at Freddys'deki arka plan sesi gibi çok değişik bir ses. Mikrofon basını kapattım yine geliyor nasıl çözebilirim?
Biraz değişik ama mikrofona ağızınızı hiç soktunuzmu ? :D

O zaman ses efekti > Kayıt >Mikrofon > Dinle > "Bu aygıtı dinle" Tikliyse tikine kaldırın. Ama bundan önce bahsettiğim son 2 yol hariç üstteki gelişmişe gelip "Varsayılanı yükle" seçeneğine basın. Sonra bahsettiğim adımları yapın.
Zaten hepsini yapmıştım ama yine olmamıştı.

Tavsiyeler

Çok bilmiyorum kusura bakmayın ):
İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Kulaklığınız nedir hocam?

Bir dakika linkini atmam lazım.

Kulaklığınız nedir hocam?

Kendi uygulaması yok galiba, bir de jak girişli jak girişinde mikrofon ile oynar mısınız yavaş yavaş belki düzelebilir.
Dün pek bir şey yoktu bu gün çoğaldı nedense. Deneyeceğim olmazsa yeniden başlatacağım başka çare yok. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı