Kulaklık önerisi

Alfakatano

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Uzun süreçler ve yaşadığım bazı sıkıntılar sonucunda şu anda yıllardır kullandığım MDR-ZX610 modelini kullanmaktayım. Aklımda yeni modellerden Blackshark V2 ve MH-752 var. (Rica ediyorum HyperX önermeyin. Denedim ve çok pişman kaldım.) Normalde MH-752'de karar kılmıştım fakat özellikle Reddit'te çok fazla sorun (Bir taraftan ses gelmeme, seste bozulma, malzeme sorunları vb.) yaşayan gördüm. Bu da beni açıkçası biraz endişelendirdi. Blackshark V2'den ne nedense çok emin değilim. Ses kalitesi olarak MDR-ZX610'dan daha iyiler midir? Yani kısacası yükseltmeye değer mi, değer ise hangi modelde karar kılmak mantıklı olacaktır? @Asyneum @Msevket44 @Genzonzi hocalarım, sizin de fikirlerinizi duymak isterim.

Şu an kullandığın kulaklık biraz eski sanırım fazla detay göremedim ama V2 veya MH 752 modeli çok daha iyi olduğundan eminim ha şu olabilir müzik kulaklıkları tüm sesi vermeye çalışırken oyuncu kulaklıkları daha çok sesi nötr vermeye ve yön tayini konusunda daha çok yardımcı olmaya çalışır.
İade kabul eden yerden şansınızı deneyin derim. Daha büyük sürücü yapısıyla ve konforuyla daha üst seviye atlamış olursunuz. İkisi de sizi üzmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı