Kulaklık önerisi

yunusekocak

Hectopat
Daha fazla  
Halihazırda kullandığım G PRO X kulaklığımı satıyor bir süre sonra kafada yaptığı baskı ve kulak ağrısı sebebiyle bu yüzden yeni kulaklık alacağım oyunlarda müziklerde tatmin edecek ve mikrofonu iyi olarak... Bu kulaklıklar arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur? Sizin de başka önerdiğiniz neler vardır ya da şu dediğiniz.
1-Logitech G733.
2-Cloud 2 Wireless.
3-Cloud 3 Wireless.
4-Razer BlackShark Wireless.

Blackshark ya da Cloud 3 alabilirsin Cloud 3 Wireless kullanıyorum şu an aktif olarak memnunum.

Mikrofona önem gösteriyorsan HS80 ama daha görsel, mikrofonu iyi, kablosuz, rahat bir şey arıyorsan da Arctis Nova 5

Bu arada Cloud 3 kablosuz indirimde bilginiz olsun.

Cloud 3'ün de sesi az diyorlar ama ve ses izalasyonu sıkıntılı diyorlar herhangi bir eksi nokta olarak gördüğünüz neler var sizin de acaba.

Ses konusunda benim için yeterli geldi FPS oynuyorum sadece sesler net anlaşılır geliyor izolasyon konusunda evet eksikliği var biraz ve pedler deri olduğu için ter yapıyor onun için de WC marka ped siparişi verdim onunla deneyeceğim diğer bir eksisi ise ağır biraz ama G PRO'ya göre hafif sana hafif gelecektir ben G435 kullanıyordum o yüzden ağır geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı