Kulaklık Önerisi

semih_demir

Kilopat
Daha fazla  
Aşağıda belirtmiş olduğum kulaklıklar arasında kaldım, kafa yapım biraz küçük, hangisini tercih etmeliyim?
  1. -Cooler Master MasterPulse MH530
  2. -SteelSeries Siberia 200
  3. -Kingston HyperX Cloud Stinger
  4. -SteelSeries Arctis 3

Arctis 3 diğerlerinde olmayan 7.1 özelliği ile öne çıkıyor. Oyun için alacaksan ilk sıraya Arctis 3'ü almalısın. Siberia ise artık eski bir kulaklık önermem. Cooler Master ve HyperX ikisi de iyi kulaklık ancak Stereo, artı yönleri müzik konusunda Arctis 3'den iyiler.

7.1 bana kalırsa bir artı değil sonuçta "virtual". MH530 aralarında en tercih edilesi. F/P ürünü olarak da Cloud Stinger.
"Sonuçta sanal 7.1" dediğin neredeyse 1.000 Liraya kadar tüm marka ve modellerde kullanılıyor. 300 Lira civarında bir kulaklık için sanal 7.1 artı değil büyük bir artıdır diye düşünüyorum.

Öncelikle iyi forumlar.

Şimdi abartma olacak belki ama keleş 2 idi CSGO'da rankım snopy marka bir kulaklığım vardı 40 tl lik herneyse sonra 7 gün önce arctis 3 aldım bende ilk defa bir kulaklığa 300 tl verdim ama şunu demek isterim CSGO'da 7.1 i açıyorum ve son ses açıyorum oyunun sesini ses kasmaya odaklıyorum kendimi . he bu arada dışarıya son ses CSGO sesini açınca bile vermiyor verse bile imkansız derecede az yakınınızdaki insan bile duyamaz o derece . şuanda lem oldum 5 günde 4 rank atlamış oldum yani hem oyuna efsane odaklanıyorsunuz tizleri duyuyorsunuz ve kafanızı bile hissetmiyorsunuz ben öneriyorum benimde aklım hyperx cloud ile kalmıştı ama cloud eski bir model artık ve 7.1'i yok . arctis 3 ün 7.1'i sanal ama farkı sizde gayet anlayacaksınız ama tercih sizin siz bilirsiniz.

Stereo kulaklıklarla da ses kasılıyor, önceden ses kasamamanız 7.1 olmamasından değil kulaklığınız kalitesizliğindendir. @Zoeyx

Ayrıca 7.1 ve 5.1 ev, sinema ses sistemleri için tasarlanmış bir teknolojidir kulaklıklar için değil, firmalar onu kulaklıklarda kullanıyorlar ve bence bu biraz da göz boyamak. Kulaklıklarda en sağlıklı çözüm Stereo. Genelde profesyonel maçlarda kullanılan kulaklıklar ve profesyonel oyuncuların oyun oynarken kullandığı kulaklıklar stereo'dur.

@aroundtheoutside Öncelikle cevabınız için teşekkürler hocam. fakat bu dediğiniz açıklamaları biliyorum sorun şurda 7.1 in etkisiz ve boş birşey olduğunu söylemek mümkün değil. Arctis serisi diğerlerine göre rahat konforlu gördüm birsürü turnuvaya katıldım bende derim tabiki hyperx cloud 2 alsın ama şuanda 300 tl bütce ile bence en mantıklısı Arctis 3 serisi diyebilirim hocam.

MasterPulse MH530 kulaklığını deneme imkanım yok fakat SteelSeries Arctis 3 ve Kingston HyperX Cloud Stinger ürünlerini deneme imkanım var. Her ikisinide denedikten sonra almayı planlıyorum. Büyük ihtimal Arctis 3 tercih edeceğim görüşlerimi yazarım.
Ek olarak Kingston hyperX Cloud ürünüde 300TL bazında bu kulaklık hakkında görüşleriniz neler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı